Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Harjoituskappaleina

Tänään läksimme Akin kanssa harjoituskoirakoksi koulutusohjaajakurssilaisille. Meitä oli 5 koirakkoa, 5 kouluttajaa, kurssin vetäjä sekä lukematon määrä "arvostelijoita" tuoleillaan. Meinas vähän tulla suorituspaineita.


Kouluttajat olivat laatineet oheisen radan johon ensin tutustuttiin normaalisti. Sitten kävimme vähän läpi kuinka kukin oli ajatellut sen suorittaa, ja eikun tuumasta toimeen...
Ensin menin radan seuraavasti: Aki lähtöön. Toisen hypyn viereen (oikealle) ottamaan vastaan ja menoks. Valssi ennen putkea. 6 ja 7 hypyn väliin valssi. Ekalla kierroksella jouduimme vähän täsmäämään ekan valssin paikkaa. Muuten mentiin ihan hyvin.

Tauon (muiden suoritusten) jälkeen suoritimme jälleen minun tavallani. Kouluttaja ehdotti, että menemme takaaleikaten kolmoshypyn ja putken välissä.
Koira lähtöön. Nyt lähdimme yhtä aikaa. Minä menin esteiden oikealla puolen ja kun Aki meni putkea kohti niin leikkasin takaa viitoshyppyä kohden. Loppu kuten aiemminkin. Ilmeisesti teimme hyvin, kun saimme aplodit. Melkein vallan punastus tuli. (Ja siis muutkin sai hyvästä suorituksesta taputukset) Oli jotensakin yllättävää, että me osattiin jotain. Sitten tehtiin vielä takaaleikkaus toiselta puolen (kuvassa koira ja ohjaaja, sekä linjat). Leikkasin siis hyppyjen välissä. Tämäkin sujui hyvin.
Oli oikein antoisa parituntinen itse tehden ja seuraten muiden suorituksia.

Tänään opimme:
* palkkaus ehdottomasti aiemmin, koira ehtii hyppiä päälle
* meille ei välttämättä edes sovi valssaus kun koira etenee suoraviivaisesti. Valssi kuitenkin hyvä osata jos vaikka joskus tarvitsee.
* Aki seuraa ohjaajaa hyvin.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino