Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 14. syyskuuta 2010

Ohhoh, unohdus

Juu. Mamma on potenut jotain lamaannusta tai syysväsymystä tai jotain... Treeneissä on kyllä käyty, mutta kirjoittaminen on "unohtunut". Ja sitten kun ei kirjaa ajallaan, niin ei taho enää muistaa mitä tehtiin... Noh 7.9. tehtiin Ossin kanssa seuraavat treenit a la Anne.

Muistan, että meillä oli suuresti vaikeuksia hypyillä 4-5 ekalla radalla (pyöreät numerot). Milloin Ossi säntäsi keinulta A:lle, milloin tuli hyppyjen välistä eikä kiertänyt... A:lta sain vissiin aika vahingossa putkeen ja vielä ihan oikeaan päähän (ainakin tokalla yrittämällä). Putkeen 8 selvittiin ok. Ja loppukin taisi mennä ok.

Seuraava treeni (neliöt) alkoi meillä suoraan keinulta (muut ottivat vauhtia jo hypyiltä). Ja kylläpä oli vaikeaa saada Ossi tuon B-hypyn takaa... Huoh. Mutta mukavat treenit kuten aina.

Mitähän Akin kanssa tehtiin??? Jotenkin tuntuu, et oisko tehty tuo sama treeni (ympyrät) kuin Ossin kanssa. Keinulle meni liian lujaa ja seuraavalla kerralla se jo taas pelotti. Renkaan hyppäsi oikein mallikkaasti. Kepeillä autetaan kädellä. Mutta mukavasti meni poju. Ohjaajasta en nyt niin tiiä.

Ja treenien jälkeen talkoiltiin hallilla matolle mujua levittäen.

Viikkoa aikaisemmin pääsin Annen ja Samin tehotreeniin Ossin kera, muut treenaajat sairasteli tai jotain... Vaan yhtään en muista mitä tehtiin. Tehokas treeni kuitenkin oli, sen muistan.
Myöskään Akin treeneistä ei muista hän...
Tarvitsisko jonkun muistipillerin???

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino