Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 14. syyskuuta 2010

Pönötystä ja keinun... eikun heiluntaa

Tästä viikosta alkaen alkoi syyskauden treenit, eli pojat treenaa eri iltoina. Ossi näin tiistaisin ja Aki torstaisin.

Pönötystä ja keinuntaa- oli ohjaajan treeni tänään. Anne toi alla olevat 2 treeniä.

Ensin tehtiin nuo mustat pallerot, eli hyppyhässäkkä. Menin vastaanottamaan tuon 2 hypyn vasemmalle puolelle. Siihen asti sainkin koiran ihan ok mutta sitten palloili ohjaaja tiellä ;D Ossi kun piti saada kiertämään kolmosen taakse, eikä loikkaamaan suoraan. Kun sain kiertämään takaan ni jo itse olin taas metsässä... Valssit uupui ja silleen. Lopulta saatiin väännettyä valssin kera ihan kohtuullinen suoritus. Ei mikään napakymppi mutta parempi kuin eka koetus radalla.

Sitten tehtiin tuo valkoisilla palluskoilla. Menin vastaanottamaan putken ja 2 hypyn väliin. Ja jostain syystä ohjaaja jäi siihen pönöttämään paikoilleen vaikka liikkuvan koiran kanssa voisi ehkä edetäkin. A:lla tein jotain ihme merengue-keinuntaa lantiolla ja epämääräisillä käsiliikkeillä. Enkä siis tosiaankaan saanut Ossia hypylle oikein. Mutta ainakin saimme hyvät naurut... Ihmeekseni kuitenkin pääsin tuonne toka vikalle hypylle, putken jälkeen ihan suht ajallaan ohjaamaan koiraa.
Täytyy vaan miettiä, että kehittyykö tämä tumpelo ohjaaja koskaan...? Päästäänkö ikuna kolmosiin...

Treenin jälkeen jäin tälläkin viikolla hallille talkoilemaan mujun levityksen pariin. Siitä muistona komeat rakkulat kämmenissä. Mutta vihdoin alkaa matto olla siinä mallissa, että pääsemme sisään treenaamaan!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino