Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 23. syyskuuta 2010

Rähmällään... vaan niin kivvoo!

Täksi aamuksi sovimme Titin kanssa treenit hallille. Parituntinen hujahti ihan siivillä, kun molemmilla oli 2 koiraa. Lisäksi Iivari oli mukana hääräämässä, mutta ihan hyvin jaksoi.
Rata oli valmiina, aika vaikea sellainen, joten päätimme tehdä sitä pätkissä Ossin kanssa. Otimme kontakteja = puomi, (keinua tehtiin lopuksi ihan yksin, erillisenä esteenä), putkeen lähetystä (myös pimeästä kulmasta), hyppyjä, takaakiertoja, välistävetoja, valssejakin ohjaaja ehti heittää. Ja molemmilta puolilta treenattiin. Meni niinkun niin loistavasti, niin koiralla kuin emännälläkin. Alkuun Ossilla oli samaa havaittavissa, kuin tiistainakin, eli pyörähti putken sisältä takaisin perääni. Sitä karsittiin pois. Ohjaajan kintuissa tuntui olevan vauhtia. Koira oli innokas, muttei liian kuuma.


Mm. yllä olevat treenit tein Ossin kanssa. Ihan ulkomuistista laittelin, joten joku este saattaa uupua, numerot olla väärässä järjestyksessä jostain kohtaa tms. Mutta eiköhän tuosta idea selviä. Meillä oli tosi hauskaa ja se ehkä näkyi, ainakin ohjaajasta siltä tuntui. Ohjaaja oli tosin hieman rähmällään ja testasi hallin nurmikon "kaatumisominaisuudet". Törmäsin putkeen tai kompastuin koipiini (mustat neliöt treenissä) ja olin rähmälläni, pitkin pituutta hallin lattialla. Muttei pahemmin sattunut, nauratti lähinnä. Nyt jälkikäteen tosin polvessa tuntuu hieman jomotusta, mutta mitäs me pienistä kun kivaa on.

Ossi treenasi enemmän tosissaan, Aki ei niinkään. Lähinnä siksi, että Akilla on illalla vielä omat treenit. Akilla kun ei ole ihan yhtä voimakas moottori kuin Ossilla joka vaan jaksaa ja jaksaa.... Akista näkee, että liian monen toiston jälkeen alkaa tympimään jos jää jotain tiettyä kohtaa vaan höyläämään. Mutta pääsi se nuoriherrakin vähän tekemään, puomia ja keinua (erillisenä esteenä), hyppyjä ja putkia. Aki höyläsi myös vähän keppejä. Otimme pienen pätkän Akinkin kanssa ja ihan kivasti meni ja jälleen ohjaaja teki kiemuroita onnistuneesti.

Eikä harmittanut yhtään herätä vapaapäivänä ajoissa, kun näin onnistunut treeni saatiin! Tahtoo lisää...

Tänään opimme:
* Ossi niin palkataan lelulla tästä alkaen. Oli ihan hassuna Titin wubbaan (haimme kotimatkalla jo oman, treeniliivin taskuun sopivan). Oisitte nähny kun herra juoksutti palkkaansa ympäri kenttää niin onnellisena. Okei, ehkä normi treenikerralla ei voi sillä silleen leikkiä, mutta heittämään pystyy. Namit vaan kontakteille ja satunnaisesti muutoinkin (lähdössä pysymisen palkkaus ym)
* Mahdollisimman paljon tällaista häiriötöntä "omaa" treeniä (Harmi vaan, että ne työt haittaa harrastusta) niin saamme aikaa veivata niin että onnistuu, eikä Ossikaan käy ihan niin kuumana kun ei ole halli täynnä muita koiria.
* Onnistumisen tunne on ohjaajalle palkkio ja moottori
* Ohjaaja ajatteli, että josko sitä rupais vaik vapaa-ajalla vähän hölkkäämään... Tai jotain.
* Mikään ei ole mahdotonta -meillekään- kunhan vaan saamme toistoja toistoja toistoja

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino