Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 30. syyskuuta 2008

Möllitokossa

No niin. Tän päivän treenit sovittiin mölleihin ja olipa lähes koko treeniryhmämme paikalle saapunutkin. Mulla oli ehken maha hieman kuralla kun jänskätti. Saimme suoritusnumeroksemme kuutosen (Fico oli 4, Inca 5 ja Selma 7 - että koko ryhmä putkeen, paitsi AVOssa kisanneet Reko & Nitya). Ensin otettiin luoksepäästävyys ja paikalla makaaminen.
Luoksepäästävyydessä ei ongelmaa, tosin ei pylly pysynyt maassakaan :D Arvosanaksi saimme tästä 10.
Paikalla makaaminen sujui huippuhienosti. Maahan meni hieman hitaan livakasti, mutta hienosti pysyi valpaana kuikuillen, vaikka Selma vierestä ampaisi iloisesti mammaa moikkaamaan... Arvosana 9,5.
Seuraaminen kytkettynä, arvosana 7,5 ja seuraaminen taluttimetta 7. Kummassakin ongelmana ensinnäkin perusasennot. Ossi oli ihan vinossa ja istui ihan missä sattui, vieressä ei välillä istunut ollenkaan.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä. JES JES! Pari viikkoa on takuttu mutta nyt se meni maahan (vaikkei sit paljon mikään muu tänään sujunutkaan) ja arvosana 9.
Luoksetulo. Eteen istui hieman vinosti ja viereen... kääk, vinosti jälleen. Arvosanaksi kuitenkin 9.
Seisominen seuraamisen yhteydessä. Varmistin liikkeen käskyn lisäksi käsimerkillä, pari askelta vielä otti. Arvosana 6,5. Olin ihan tyytyväinen kun ei paljoa olla tätä treenattu.
Estehyppy meni nollille. Meni ihan plörinäksi. Hyppäsi ja kiersi takaisin viereen. Otin uudelleen ja taas taisi tulla kanssani esteen samalle puolelle. Kolmannella kerralla oli jo vähän (tosin hyvin vähän) sinnepäin.
Kokonaisvaikutus 7.

Näin siis pisteet 146,5 ja 2. palkinto sijoituksella 9./15 eli ihan jees. Ryhmämme sijoittui ALO-luokassa 13., 11., 9. ja 2. eli ihan hyvin meni. AVOn kisaajat olivat hienosti toinen ja kolmas.
Mutta täytyy kyllä sanoa, et mammaa jännitti ja mulla oli oikeesti jonkun toisen koira tänään mukana. Ossi ei niinku oikeesti osannu muka yhtään mitään. Ihmetteli vaan ilman korvia ja hiimaili. Tuijotteli yleisöä yms. Kaikki perusasennot se unohti, täyskäännökset tökki... Että sellaisella pohjalla BH-koetta kohti. Tulipahan testattua tällaistakin kisatilannetta, ja selkeästi näki et Ossi ihmetteli kun ei ollu esteitä ja kuitenkin paljon koiria. Mutta tällä suorituksella ei vielä hetkeen virallisiin kisoihin :)

Aki muuten oli käynyt iskän kanssa tänään kaupunkikävelyllä. Hyvin oli kuulema mennyt, vain muutamat kovaääniset moottoripyörät oli hieman pelottaneet.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No niin hienostihan teillä meni!! Onneks olkoon!

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Kiitos. Noh, siihen nähden miten koira normaalisti toimii niin ei menny, mutta koska kerta oli eka tällaisissa toko-kisoissa niin ihan hyvä, edes tulos saatiin :D


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino