Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 4. joulukuuta 2008

Extra-agia

Tänään päästiin poikkeuksellisesti ylimääräisiin treeneihin, ennen ylihuomisia kisoja. Niinpä Ossi ja Reko saapuivat vierailevina tähtinä torstain treeniryhmään. Kiitos että saimme tulla!!! Olimme ensimmäiset paikalla ja luulimme jo, ettei alkuperäisenryhmän jäsenet tulekaan, mutta saatiinhan sitä seuraakin lopulta. Tehtiin sellainen lyhyt ratapätkä, jossa oli hyppyjä, putkia, rengas, kepit, keinu ja A.
Eka treeni:
Toka treeni:

Olihan tuolla Ossilla taas vauhtia, mutta silti treeni sujui hyvin. Vauhdista huolimatta malttoi kuunnella ja jopa A:n alla olevaan putkeen päästiin juuri niinkuin pitikin, eikä koira juossut A:lle - niinkuin olin etukäteen ajatellut. Kontaktit meni aika hienosti. Aluksi tuli taas hieman liian ylhäältä loikaten, koski kuitenkin, mutta niin vaan palautettiin alkuun ja otettiin uudelleen. Lopussa rupesi jo kestämään hyvin etutassut maassa, takatassut kontaktilla vaikken ollut ihan vieressäkään... Toivotaan, että herra muistaa oikean suorituksen vielä lauantainakin.
Rimoja rämähteli vaihteleva määrä maahan, riippuen millaisessa kulmassa hyppy oli herraan ja vauhtiin nähden... Olin laittanut nääs ne treenin vuoksi korkeimpaan mahdolliseen. Mutta pysyi ne myöskin aika ajoin tosi tiukoissakin kurveissa hyvin ylhäällä. Tuntuu vähän riippuvan siitä miten koira "hosuu" kiireellä eteenpäin.

No, mutta treenistä siis hyvä mieli ja iloisin mielin korkkaamaan oikein tosissaan niitä kakkosten kisoja... Ne ekat kun meni niin plörinäksi - sen nousunollan jälkeen kun jouduttiin hieman odottelemaan. No senhän tiesi millä mielellä koira on... Katselin myöskin kevään kisakalenteria ja harmikseni huomasin ettei tammikuussa ole yhtään lähellä olevaa kisaa. Helmikuun puolessa välissä vasta. Tullee siis about parin kuukauden kisatauko. No, koetetaan treenata sit tosi ahkerasti se aika.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino