Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Lenkillä

JEEEEEEEEEEE!!!!! Mä sitten toteutin sen uhkaukseni ja painuin juoksulenkille... Tai oikeastaan sehän on vielä "hölkkää" mutta kuitenkin kävelyvauhtia huomattavasti ripsakampaa :) Olokin on niin huippu nyt. Ja piti ihan ihmetellä miten sitä sitten jaksoikin juosta. En nääs ole vuosiin tullut muuta kuin sauvakäveltyä. Tästä on nyt vaan jatkettava, niin kesällä on humattavasti ripsakampi omistajakin kentällä.
Lenkillä minulla oli Aki mukana... Teron kanssa se ei voi vielä aikoihin juosta kun sillä lenkillä vauhti on ihan eri. Mutta minun kanssa meni oikein mukavasti se reilu puolituntinen. Ei sen tarvinnut edes kunnolla vielä juosta vaan hölkötteli sekin. Ossia taas en ota, kun sille minun vauhtini ei riitä. Toisaalta vetoapuna sitä voisi käyttää ;D
Aki sai samalla annoksen ihmisiä, autoja, pyöräilijöitä yms. sillä lenkkimme suuntautui tuonne kylälle missä on katuvalot. Ja pitihän sen pöhistä vastaantulijoille, mutta aika hyvin malttaa olla hiljaa kun kaivaa namit ja komentaa istumaan. Ei se mitenkään vihaisesti tai kauhean arasti edes huomauttele. Mutten oikein pääse selvyyteen miksi se "pössähtelee". Nyt iltapalaa reippaalle emännälle ja koiralle.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino