Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 15. joulukuuta 2008

Palauttelua vai laiskotusta??


Tässäpä siis päivän treeni yksinkertaisuudessaan... Tai sen 2 eri versiota. Itse taisin vetää viel muutamalla muullakin variaatiolla. Kellään ei oikein ollu paukkuja kunnon radan tekoon joten päädyttiin tällaiseen kevyempään treeniin. Itsellä ainakin oli paikat viel jumissa lauantaisesta tehotempauksesta ja tytöt olivat käyneet kouluttautumassa vielä sunnuntainakin... Vaik hyvä teeni tämäkin. Vaihtelu virkistää. Ossilla oli hyvä päivä ja ohjauksetkin sattui aika pitkälti oikein. Eli ihan hyvin meni ja koira pääsi putkeenkin ohjaamastani päästä ;D. Harjoittelin hypyillä lisäksi takaa kiertoja.
A oli erillisenä esteenä jossa nyt höyläsin remmin ja namien kanssa sitä alastulokontaktia ihan tosissaan. Herran piti malttaa siinä vaikka askeleen-pari otinkin kauemmas. Hyvin meni.

Akikin pääsi jälleen estraadille. Teki putkea ja parit matalat hypyt. Tai varsinaisesti ne ei olleet Akille edes hyppyjä, kun käveli vaan yli noilla honkkelikoivillaan. Putki edelleen jännitti, mutta selvästi vähemmän kuin viimeksi. Sitten herra pääsi leikkimään Rudolfin kanssa ja kivaa oli pentusilla. Myös hevosen kakka maistui leikin tiimellyksessä (YÖÖÖÖÖÖKKKK - arvatkaa kuka EI nuku ensi yönä vieressäni???). Ja ihan lopuksi myös Onni ja Leo liittyivät pentujen kirmailuun... Aki viiletti ihan täpöllä ja välillä löi maihin aivan matalaksi. Kivaa tuntui porukalla olevan.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino