Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 22. joulukuuta 2008

Lunta & agia

Joo, täällä on -pikkasen- satanu tänään lunta. Kiittelin jo matkalla treeniin, et onneksi on neliveto alla... En varmaan ois päässy pihasta pois... Saatika sitten enää takasin muutaman tunnin jälkeen. Vaan mukavahan se on saada valkoinen joulu.
Säätä uhmaten lähdimme Ossin kanssa treeneihin. Tässä on treenien ensimmäinen rata. Rata oli vauhdikas ja tarkoituksena treenata tuota kauempaa ohjaamista (hypyt 4-6 siten, että itse putken toisella puolella ohjaamassa). Ossilla oli taas vauhtia ihan kivasti, mutta tänään löytyi myös sitä ohjattavuutta ja korvat oli myöskin tänään mukana treenikentällä. Oikeastaan kulki ilman isompia ongelmia, niin tänä eka rata kuin seuraavatkin. Jotain pientä tietty oli kuten rimoja alas, välillä lähti kepit väärästä välistä jne... Mutta olin tyytyväinen treeniin ja koiran toimivuuteen. Mammakaan ei hengästynyt niin kovasti kuin aiemmin (voiko kunto kohentua näin nopeesti....????) tai sit se ei juossu täysillä.

Ja kevään ensimmäiset kisat ei sitten toteudukaan... Tarkoitus oli lähteä Varkauteen ystävänpäivänä, mutta tulla tupsahtikin hääkutsu sille päivälle. Kiva on mennä juhliin, mutta kisatauko siis venyy... Täytyypä katsella kisakalenteria uudella silmällä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino