Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 1. joulukuuta 2008

Viimeistelytreeniä

No niin. Alkaa taas olla kaik mahdollinen tehtynä lauantain kisoja varten... Tai siis voisihan sitä tehdä vaikka mitä vielä, mutta kun ei ole enää treenivuoroa. Tai katsotaan jos torstain ryhmä lupaa käydä parit kontaktit vielä vetämässä... Näköjään kisatauko teki tehtävänsä ja meitsi jännittää jo ihan simona.


Ensimmäinen rata numeroin, toinen viivalla ja kolmas treeni kirjaimin.

Ensimmäisessä treenissä Ossi kävi tooooooooooodella kierroksilla. Mutta mennä "tepsutteli" aika mukavasti kuitenkin. Tosin puomin alastulon loikkasi melkoisen korkealta. Kuumuminen tuntui taas turhana räkyttämisenä radalla ja ylimääräisinä kierroksina esteiden edessä ja muutaman ylimääräisen esteen suorittamisena. Yllättävän hyvin taipui koira renkaan jälkeen hypylle, eikä ampunutkaan keinulle. Muutenkaan ei tälla radalla kauheasti huomautettavaa...

Kakkosradalla tulikin sitten joka kerta rima nro 2 alas, ja aika moni muukin... Herra räiski niitä matalaksi ihan tosissaan. Muuten oli ihan ok, pitkistä juoksusuorista huolimatta, niitä kun olin pelännyt eniten... Kerran livahti putken väärään päähän.

Kolmas treeni oli ihan vaan sellainen mukava vauhtirevitys loppuun. Se itse asiassa sujuikin ihan mallikkaasti kontakteja myöden.
Nyt vaan odotellaan lauantaita ja pelätään pahinta ;D Mua hirvittää nyt oikeesti, että mitenköhän kauheesti tolla hurtalla onkaan extraenergiaa... Tarttis panna Tero sen kanssa kympin lenkille aamulla ennen kisoja. Tai jos hangesta on mitään jäljellä (koko päivän satanut vettä - tyhmää!!!) niin heitellä frisbeetä sinne pari tuntia ja Ossihan hakee...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino