Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 2. joulukuuta 2008

Kaupunki-tottista

Niin, siinähän se otsikossa poikien treenit tulikin... Aki suoritti ekan osuuden ja Ossi toisen. Olimme siis kentän laidalla ihan ajoissa ja lähdin Akin kanssa hipsuttelemaan siihen läheiselle pyörätielle - vai mikä se nyt oli - ja katsomaan millaista se pöhinä vastaantulijoille on. Vastaamme tuli kävelijöitä, pyöräilijöitä ja tien toisella puolella koira. Takaamme yllätti pyöräilijä ja lenkkeilijä. Kyllähän se niille vastaantulijoille rupesi tuhahtelemaan heti kun ne havaitsi, mutta nami kädessä sain kyllä huomion kiinnittymään ja pöhinät loppumaan. Komento istu ja namia nassuun. Hyvinhän se ihan meni. Kentällä Aki moikkasi tyttöjä ja Dixiä. Se olikin ihku likka vaikka alkuun piti vähän luimistaa... Sitten olisikin jo pitänyt päästä oikein tosissaan telmimään. Telmimään ei päässyt, mutta istu-treeniä ja kontaktia hieman otettiin.

Aki autoon ja Ossi estradille. Kenttä oli märkä, sohjoinen ja paikoin liukas. Suomeksi siis hengenvaarallinen ;) Tehtiin ihan perusseuraamista käännöksineen. Ne meni ihan hyvin lätäköistä huolimatta. Liikkeestä jäävät meni ihan ok, maahanmeno vaan oli melkoisen hidas ja vaati 2 käskyä. Mutta meni. Luoksetulo on innokas mutta asento edelleen vino. Voi voi. Mitähän sille tekisi? Kapulaa noudettiin tänään hienosti. Ensin sillä vähän leikittiin ja sitten vaan nakeltiin. Ei mitään asentoja, kunhan vaan luovutusta treenattiin. Ja vain kerran sylkäsi luovuttamatta. Muuten tosi kivasti ja riittävän kauan piti kapulaa, hieman jäysti kyllä... Paikallaolossakin kesti hienosti, vaikka maa oli märkä ja kylmä. Seisoin tosin kasvot koiraan päin. Sitten otin vielä pienen hetken niin, että itse siirryin koiran taakse. Se oli Ossista kovin outoa ja kovasti rupesi nuuskuttelemaan maata ja venyttelemään kaulaa... Mutta edelleen pysyi.
Jäin vielä seuraamaan likkojen pelastuspuolen treenejä... Kivaa touhua. Voi voi kun olisi aikaa Ossinkin kanssa ottaa. Tai lähinnä kyse on siitä, että lähiaikoina kun pitää treenailla lapset kentällä mukana, niin ei taida voida iltamyöhällä kovin monena iltana treenata...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino