Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 3. kesäkuuta 2008

Dippadai... JEE!!!

Tänään Ossi sai kesälookin. Ja harmaantui entisestään karvoja ajeltaessa. Saapas nähdä minkä värisenä rupeaa sitten takaisin kasvamaan, viimeksikin harmaan tilalle tuli kuitenkin taas mustaa... Lisäksi herra joutui suihkuun ettei jää karvat kutittamaan ja jos se korvien läpsyttely jäisi pois, ettei taas niitä kauheita rahkoja korviin ilmestyisi.

Tämän parituntisen operaation jälkeen oli kokka kohti Joensuuta ja Hasaniemeä, jossa treenasimme tänään "ryhmätreeninä". Ensin rivissä koirat vieressä hampaiden tarkastus. Sitten muut koirakot kentän reunalle paikalla oloon (omistajat vieressä tosin) ja yksi jäi suorittamaan liikkeitä. Olipa hieman erilaista treeniä (ja hyvä niin) kun oli enemmän ärsykkeitä ja uutta & outoa meininkiä, kun olikin monta koiraa yhtäaikaa. Ossi malttoi melko hyvin makoilla rivissä. Välillä piti vähän nousta istumaan tai pureskella tassuja. Osittain ainakin nouseminen johtui uudesta lookista - piti pureskella tassuja kun karvat kutitti ja välillä näytti että herraa olisi jopa muka paleltanut...? Hieman piti myös muita poikia tuijotella, mutta pysyi hiljaa kun otin katsekontaktia ja palkkasin ahkerasti.

Ossi esitti vuorollaan aika hienoja suorituksia verrattuna aikaisempiin. TSIISUS mikä seuraaminen. Tosi napakka, tarkka, seurasi ja katsoi, tuli kulmat ja rytmin vaihdokset! JES JES JES! Voiko stressaava karvojen ajelu vaikuttaa näin? Jos voi, niin meillä taidetaan leikata karvat ainakin 2 kertaa viikossa (= ennen tottistreenejä) koko kesän ajan!
Sitten tehtiin täyskäännöksiä. Ne meni tosi nappiin. Ja tässä sen huomaa miten nopeasti Ossi oppii... Viime sunnuntaina tehtiin kotona vajaa 10 kertaa ja sitä ennen on taidettu yhdellä tai kahdella kertaa räpeltää niitä ihan ykkös toistoina.
Liikkeestä maahan hieman hitaasti ja komentoa piti avustaa kropan liikkeellä. Mutta meni kuitenkin. Tänne kutsulla tuli reippaasti mutta jäi eteen hieman vinoon istuma-asentoon.

Olipas upea treeni meillä tänään. Kerrankin on ohjaajakin tyytyväinen suoritukseen.
Ja muuten. Älkää ihmetelkö jos kohta rupeaa pukkaamaan sellaisia lyhyitä testi-viestejä. Olen lähettellyt niitä puhelimesta, jos saisin tuon mobiiliosan toimimaan, niin voisi lomallakin päivittää kuulumisia nopeasti....

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino