Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 24. kesäkuuta 2008

Hiljaista ja kylmää...

Nyt on nukuttu yksi yö ilman Ossia ja täytyy tunnustaa että ikävä on valtava. Etenkin tänä aamuna, kun ei sängyssäni ollutkaan sitä pehmeää tuhisijaa... No onneksi sentää 2 kappaletta ihmislapsia oli viereeni kömpinyt. Tässä koneella istuessani palelee varpaita, kun ei normaali varpaidenlämmityskone makaakaan tuossa pöydän alla ;D
Eilen illalla pääsin itse pitkästä aikaa jumppaan ja oli outoa olla kotona jo siihen aikaan kun agitreenit alkaisivat... Siskoni (jonka kyydissä Ossi meni) soitteli illalla ja sanoi, että automatka oli sujunut hyvin ja Ossi oli osannut olla takapenkillä ihan nätisti. Myöskin Anja soitteli kuulumisia ja ilokseni kuulin, että Ossilla oli kaikki hyvin!

Nyt vaan odotellaan torstaita ja Ossin paluuta sekä kesäLOMAN alkua!!! Asuntoauton nokka osoittaa heti kohti mökkielämää Lappajärvellä ja sitten mamma saakin vissiin jo ruveta jännittämään agirotua Ylöjärvellä... Kuulumisia varmaan päivittelen blogiin lomallakin, joskaan en varmasti yhtä ahkerasti kuin "normaalisti". Joten Aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino