Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Hyttysiä...

Olipahan treeneissä hyttysiä!!! Ihan järkyttävää... Seuraavan kerran muistaa kyllä laittaa myrkkyä! Tai edes ottaa pullon autoon mukaan. Lisäksi mulla oli kersat mukana - taas lahjottuna kindermunilla - onneksi ne malttoi ihan yllättävän hyvin. Olipahan Ossille (ja miksei muillekin koirille) hieman lisähäiriötä kentällä, kun pojat miekkaili ja jahtasi vihollisia ;D
Tänään otimme puolet koirista kerralla kentälle, 2 oli maassa ja yksi teki. Ossi malttoi makuulla ihan mukavasti, mitä nyt hyttyset tuntui jonkun verran kiusaavan. Kesti poikien sähellyksetkin siinä ihan vieressä. Seuraaminen ei ollut ihan yhtä napakkaa kuin viimeksi, sillä kentällä oli nyt joku ihme haju jota piti välillä väistää (???) ja sitten nuuskia. Mutta ihan ok se meni. Jättöliikkeet ok (mitä nyt edelleen joudun itse jarruttamaan vauhtini ja siten varmistamaan sen käskyn) ja nyt tuli luokse suorassa asennossa. Täyskäännökset meni yhtä lukuunottamatta ihan mukavasti kanssa ja pitkästä aikaa oli henkilöryhmäkin. Nyt ei enää tunkenut kaikkien taskuille - eli meni hyvin!
Tero on taas leirillä ja koira on vallannut sänkymme ;) Eilen nauroin kun menin nukkumaan, et Ossi jo pötkötteli isännän paikalla todella sujuvasti. Eipä edes päätään nostanut kun viereen kömmin. Ja kun pojat yöllä tuli viereen, niin Ossi siirtyi vain jalkopäähän, mutta sänkyyn se jäi seuraksi.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino