Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 26. kesäkuuta 2008

Tapahtumakalenteri

Lisäsin Ossin kotisivuille tapahtumakalenterin, jonne koetan aina muistaa laittaa tulevat kisat yms "merkki"tapahtumat. En mä kyllä sitten tiedä onko sillä mitään virkaa, mutta kaikkia kotisivujen uusia ominaisuuksia pitää kokeilla, paitsi ehkä sitä nettikauppaa ;D Tosin olishan meillä vaikka mitä roinaa mitä myydä pois...

Tänään alkaa kesäloma ja asuntoauto on pakattu lähtövalmiiksi. Joten kun töistä päästään niin auton keula kohti Lappajärveä. Tänään tulee Ossikin kotiin. Sen reissu on ollut oikein onnistunut, mitä nyt kuulema oli toissayön valvottanut ulvomalla... MITÄ??? No okei, ehkä tytöllä oli hieman osuutta asiaan, mutta vähän nauroin ettei se ole meitin nartun juoksuihin ikinä reagoinu. Toivottavasti ei nyt tämän myötä keksi ulvoa sitten aina täällä kotonakin.
Ossille on pakattu jälkitreenivarusteet mukaan, dummy ja narupallo. Noutoja voidaan harjoitella sitten vaikka kepillä. Uintia varten ei tarvita mitään rekvisiittaa, turkkikin on niin lyhyt ettei varmaan edes pyyhettä kaipaa. Ja viime tingassa muistin pakata myös rekisteripaperit ja kisakirjan yms tarvittavat agirotua varten. Joten nyt vaan lomalle.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino