Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 20. kesäkuuta 2008

Hmmmmm?

Vaihteeksi oli tainnut olla jälkitreeni, joka ei ollut ihan niin onnistunut... Ymmärsin Teron puheista, että jälki itsessään kulki ok (mitä nyt kuulemma se hakkuuaukolla edetty osuus hieman normaalia "haparoivampaa"), mutta kepit ei löytyny tänään. No ei hei ihmekään, jos mies oli tehnyt uudet kepit juuri ennen treeniin lähtöä, eli hajustus niissä about promillen luokkaa... Eli muistakaahan kaikki tehdä varakeppejä läjäpäin hajustumaan jo ennen entisten hukkaamista!!! Että ehtivät hajustua edes sen minimin joka kokeissakin vaaditaan. Meillä ainakin on keppitalkoot jussina. Ja tehdään monesta eri puulajistakin - ainakin jos minulla on sananen sanottavana!

Treenit olivat eilen ensimmäsitä kertaa Selkien maastoissa. Päiväkirjassa seuraava "Noin 300-400 m jälki. Hakkuuaukeaa ja metsää. 6 uutta keppiä - 2 löytyi. Olis kai pitäny hajustaa enemmän. Iso esineruutu. Hyvin meni paitsi vähän haahuili ulkona ruudusta."
Että kai ne treenit kuitenkin ihan kohtalaisesti sujui ja uusista kepeistä sentään 2 löytyi. Esineruudusta ei ollut manintaa, että montako esinettä toi ja toiko käteen vai tiputtiko ennen luovutusta (ja jotenkin tiistain treenin perusteella vaikkaisin jälkimmäistä...)

Mutta nyt vielä pari tuntia töissä Buranaa myymässä ja sitten Jussin viettoon...
Oikein lämminta ja aurinkoista (toivotaan, toivotaan) juhannusta kaikille!!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino