Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Häiriö(i)tä kentällä

Menin kuitenkin treeneihin vaikka olin meinannut jättää välistä, kun piti taas poikien kanssa lähteä... Mutta olipa totta tosiaan häiriöä kentällä, niin Ossille kuin muillekin kun pojat riehui, heitteli kiviä ja huuteli - ihan noin vaan muutaman tempauksen mainitakseni.
Ilmoittautuessa Ossin piti pärähtää Rekolle - ärsytti kummasti mammaa. Toki se pärähtelee muulloinkin uroksille, mutta tänään vaan ärsytti normaalia enemmän.
Seuraaminen oli ok, vaikka Eemeli juoksi kentälle meidän luo. Yllätyin ihan miten hyvin siitä huolimatta malttoikaan tehdä liikettä. Henkilöryhmä meni todella upeasti, ei yrittänytkään tänään muiden taskuille.
Liikkeestä istu ok, ja malttoi hyvin paikalla. Piti tehdä sen takia, ettei muista väärin, kun edellisessä treenissä kutsuttiin istu komennon jälkeen luokse. Kerran taisi nousta ja istu-komennolla meni maahan, mutta muuten ok.
Eteenmenossa eteni hyvin purkille, mutta sitten taas tassuilla käänteli sitä saadakseen nameja. Vasta muutaman karjaisun jälkeen meni maahan. Siis meni kuitenkin, eikä saanut itse purkkia auki, eli hyvinhän se meni.
Paikallaolossa nousi pari kertaa, muttei kuitenkaan sännännyt mihinkään. Ensin katseli agikentälle noustessaan ja toisella kerralla taidettiin antaa Rekolle joku käsky mitä kohden katseli. Tätä täytyis vaan treenailla että voisi luottaa ettei lähde kun selän kääntää...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino