Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 5. kesäkuuta 2008

Pihatreenit

Vapaapäivän kunniaksi Kirsi tuli Meten ja Elsan kanssa pihatreeneihin. Ensin tallattiin jälki vanhenemaan ja sitten hieman tottisteltiin. Aurinko paistoi ja hellettä riitti...
Ossin kanssa otin seuraamista - meni ihan hyvin, hieman meinasi nenä maahan välillä mennä, muttei pahasti. Täyskäännökset upeasti. Jätöt, etenkin istu pitää varmistaa oman liikkeen hidastumisella/pysähtymisellä, mutta sitten onnistuu hienosti. Tänne-käskyllä tuli tänään melko suorassa asennossa istuman. Eli ihan ok sekin. Noutoja otettiin muutama. Hakee kyllä innolla mutta mokoma meinaa tiputtaa kapulan aina ennen luovutusta. Saatiin kuitenkin pari onnistunutta suoritusta.

Jälki ei ollut mitenkään pitkä ja noin tunnin vanha. 2 kulmaa ja lyhyt pellon ylitys, ei keppejä. Pellolle asti eteni kuin höyryjuna, eli vauhtia taisi olla ihan liikaa, mutta kesti jäljellä hyvin. Toisella kulmalla hieman tarkisti missä mennään mutta palasi nopeasti takaisin jäljelle. Pellon alkaessa hukkasi ihan totaalisesti ja haahuili ihan missä sattuu. Näytti itsekin jo turhautuneelta ja rupesi kaivelemaan kuoppaa. Lopulta kuitenkin päästiin jollain ilveellä pellon yli ja jäljen loppu löytyi. Peltoa siis olisi treenattava!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino