Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 13. marraskuuta 2008

Eläinlääkärissä

Aamulla paineltiin Joensuuhun vakkarilekuriamme morjenstamaan. Ensin hain sisältä tipat Ossille silmiin ja herra sai jäädä vielä autoon odottelemaan. Aki pääsi siis ensin kohteeksi. Nyt kun ikää on se 16 viikkoa saatiin tehosterokote ja rabies. Joo! Ja tiedän, et suositellaan otettavaksi eriaikaan, mutta meillä kun ei oikeesti oo aikaa eikä halua reissata parin viikon päästä uudelleen ja maksaa uutta käyntimaksua... Tosin lääkärikin vähän naureskelee koko säännölle, mutta tunnollisena miehenä kysyy et laitetaanko yhtäaikaa vai ei. Aki on vielä niin ihana, kun ei pelkää sinne mennessä (ei olla siis vielä tarvittu näitä palveluja riittävästi ;D - onneksi) ja odotushuoneessakin paineli ensimmäisen istujan luokse rapsutuksia hakemaan... Puntarissa käytiin ja painoa aika tasan 10 kg.

Sitten Aki autoon ja Ossin vuoro. Tämä herra taas jarruttelee ihan kummasti, kun hajusta tietää minne mennään... Ossi sai nelosrokotteen (se kun on halvempi kuin pelkkä parvo ja kennelyskä, jotka nyt ole ne tarvitut rokotukset). Silmäpeilauksessa kaikki kunnossa ja kilpparikontrollit lähti vetlabiin ja nyt vaan odotellaan tuloksia...
Nauroin lääkärillekin et unohti varmaan puolet laskuttaa, kun kärsin vain 82 euroa koko reissusta. Ja hei, viimeksi kun oli pelkkä Aki meni joku 51 euroa... Onneksi jatkossakin voidaan ottaa rokotukset nyt pojille yhtäaikaa ja säästetään heti muutama kybä käyntimaksuissa.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino