Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 6. marraskuuta 2008

Huh huh huu

Varasin juuri ajan ensi viikolle elänlääkärille. Enkä todellakaan uskalla edes ajatella paljonko se kustantaa! Todennäköisesti ihan liikaa, sillä tarkoitus on antaa 2 koiralle rokotukset (sattuvatkin yhtäaikaa), Ossilta uusi silmäpeilauslausunto ja kilpparitsekkaus. Ossihan on terveeksi todettu, mutta vesikoirapiireissä on nyt niin paljon puhuttu tosta kilpparista, että ajattelin ottaa kontrollit, nyt kun on pentujakin tehty.
Ja sitten... Yök. Ossi se keksi tänä aamuna et pennun selkään vois kiivetä. Nyt se on selässä koko ajan. Mitäköhän mä teen kun pitäis jättää ne yksin?? Ällöttää ajatuskin että mitähän sitä kotona tapahtuu *nauraa*

Minusta tuntuu muuten, ettei tää nuori herra edes halua oppia sisäsiistiksi. Äskenkin oltiin ulkona vaikka kuinka kuinka kauan ja käytiin vielä metsässä... ja heti kun tultiin sisään, herra lorotteli kauhean lammikon sisälle. Varmaan se oikein pidättelee ulkona, että pääsee sisälle pissille/kakalle. Ja maanantaina tulee ikää kuitenkin jo 16 viikkoa. Mutta minkäs teet. Kait se joskus oppii????

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino