Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 21. marraskuuta 2008

Lumiturvat


On lunta tulvillaan... ja sisällä lainehtii...
Joo, siis on kiva kun vihdoin tuli lunta ja koiratkin siitä nauttii. Revittelyt ulkona on melkoiset ja sisälle saapuu aina 2 valkoista koiraa ;D Mutta voi miten märkänä on lattiat koko ajan vaikka miten kuivaisi. Tuo lumen laatu on tällä hetkellä sellaista, että tarrautuu _todella_ hyvin turkkiin. Pojat onkin sitten viettäneet aika paljon aikaa pesuhuoneessa sulamassa, vaan jo matkalla sinne ehtii puolet kodista kastua. Kuvan laatu on valitettavan huono, kun satoi lunta ja ulkoinen salamakin meiltä vielä kamerasta uupuu (*vink vink* joulupukki jos luet tätä...). Ja muistattehan, että kuvaa klikkaamalla näette sen suurempana!! Ettei tartte niitä agiratojakaan tihrustaa suurennuslasin kanssa.

Viikon olen jännityksellä odottanut postilaatikon kolahdusta ja Ossin kilpparikontrollin tuloksia. Vaan niitä ei kuulu, ei vielä tänäänkään...
Aki on alkanut oppimaan sisäsiistiksi! VIHDOINKIN! Siis kohta viikkoon ei ole tarvinnut lammikoita kuivailla. Jos sattuu sisällä pissahätä iskemään, niin nuori herra on oppinut käymään pesuhuoneessa, mistä on helppo vaan huuhdella pisut pois. Eikä niitä monia ole ollut tässä viimepäivinä. Joten kai tämä tästä.
Ossi yrittää taas astua pentua. Se jo välillä rauhoittui, mutta nyt taas alkoi. Loppuukohan se ikinä...???

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino