Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

lauantai 29. marraskuuta 2008

Sisäsiisti??

Sanokaahan onko koira sisäsiisti, jos tekee tarpeensa pesuhuoneeseen - ei muualle enää??? Minusta se jo melkein on ;D Mutta oikeasti, viimeisen 10 päivän aikana olen siivonnut olkkarista enää yhdet vahingot, jotka oli yöllä tehty. Muuten tämä nuori herra käy siis pesuhuoneessa, ellei ulos pääse. Aki ei kyllä osaa pyytää ulos, eli vaikka ollaan kotona, se tassuttelee "vessan". Mutta minusta tämäkin on jo edistystä ja kohta varmaan uskaltaa ruveta mattoja laittelemaan takaisin.

Herran on kasvanut kovasti korkeutta. Odottelen milloin tuo pituuskin lisääntyisi. Heh! Vaan pitkäkoipinen näyttäisi tulevan niinkuin isänsäkin on. Ja ruskeat nappisilmät on pojallakin. Ja voi miten on samaa maata Ossin kanssa luonteeltaan ja kaikilta tempauksiltaan. Aki on oppinut Ossilta, että kun pojat itkee - täytyy ulvoa. Olisittepa kuulemassa mikä konsertti meillä onkaan aina välillä. Pihalla meillä loikkii 2 aropupua. Sillä myös Aki on sisäistänyt Ossimaiset kenguruloikat korkealle ylös. Ja kun juostaan niin juostaa 120 lasissa. Kauheasti ei Aki enään jahtausleikiessäkään Ossille häviä. Ainakaan välillä. Aki vaanii kuin puuma ja iskee Ossin kimppuun salamana :) On todella hauska seurata koirien touhuja. Kunpa olisi videokamera, etä saisi tempauksia näytille... Saunapuut meillä täytyy muistaa nykyään laittaa jemmaan oven taakse, muuten Aki on pilkkonut ne hammastikuiksi ja sotku on sitten melkoinen... Vaan miten on ihanaa kun nuorempikin herra kömpii illalla/aamulla viereen. Tosin käytös on vielä hieman "hallitsematonta" ja naarmuja voi siis olla luvassa. Aki kun kerjää tassuilla huitomalla rapsutuksia... lisää rapsutuksia...

2 kommenttia:

mape kirjoitti...

Oi että, teillä on niin ihana blogi. Koirat kuulostavat niin ihanilta tapauksilta ja sun kirjoittama teksti on niin eloisaa. :D Rapsutuksia pojille, teillä on uusi vakiolukija.

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Kiitos kiitos. Kiva - tervetuloa vakkarikävijäksi :)


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino