Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Isänpäiväjälkeä...

Ihan isänpäivän kunniaksi olimme sopineet treenit vasta klo 12... Näin ehdimme ensin lasten kanssa tarjoilla iskälle kakkua ja kahvia sänkyyn kaikessa rauhassa. Ja sitten isi ehtikin hyvin treeneihin ;) Mukaan lähti molemmat koirat. Joskin Tero oli sitten unohtanut et Akillekin voisi jäljen tehdä... Oli tullut vasta poislähtiessä mieleen - dementikko iski taas...
Ossin treeni oli mennyt hyvin "Kaima (eli Tero S.) teki noin 200 m jäljen. Tien ylitys ja muutama kulma. Kaikki kepit (6) nosti, joskin 1 oli hätäinen ilmaisu ja meinasi siis jäädä huomaamatta. Muuten ok. Tällä kerralla keppejä ei oltu merkattu.
Esineruudussa useita esineitä valmiina. Ekalla esineellä vaihtoi toiseen. Muut toi suoraan. Into kova molemmissa hommissa."

Varmaan täytyy tuota ruutua ruveta tekemään niin, et Ossille viedään vaan ne kolme esinettä (tai jopa vähemmän) et jos saatais tuo vaihtaminen loppumaan. Nyt kun on ollut "ylimäärin" esineitä, niin niitä sattuu vastaan useammin ja vaihtokin tapahtuu sitten herkemmin.

No, vaikkei Aki saanutkaan sitä jälkeä tehdä oli se käynyt kotimatkalla kaupunkikävelyllä Ossin odotellessa autossa. Autoja se ei pelkää, mutta pikkuisen on sellaista "äsähtelyn" vikaa aika ajoin kun vastaan sattuu liian pelottava jalankulkija tms... Treeniä treeniä. Hihnassa se ei kuitenkaan vedä, vaan on oppinut kulkemaan nätisti. Se on hieno asia. Myönnän et Ossin kanssa ei siihen paneuduttu tarpeeksi, joten vahingosta viisastuu...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino