Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 25. marraskuuta 2008

Kuka pelkää mustaa pantteria?

No Ossi tietty!!!!!!! Oikeesti olin aamulla tikahtua nauruun. Nuorempi pikamme sai eilen sellaisen mustan pehmopantterin unikaveriksi, about noin kissan kokoinen. Ossi näki sen mielestäni jo illalla. Aamulla olin laittanu sen pöydälle, että muistetaan ottaa mukaan... Ihmettelin, et miks Ossi käyttäytyy noin oudosti - ei uskaltanu pöydän alta tulla vaan kierteli ja kaarteli ja oli tosi säikky. Otin pantterin syliin ja siitäkös Ossi hätääntyi ja alkoi oikein juoksennella ympäriinsä peloissaan, mutta minun lähelleni ei suostunut tulemaan. Jos liikautin pantteria, Ossi sätkien ja hyppien kauemmas. Kesti todella kauan ennekö sain se tulemaan tutustumaan. Tai oikeastaan pidin kiinni pannasta ja vein varovasti pantterin lähelle. No sit se olikin jo ihan ok kun herra huomas ettei ole vaaraa.

Illalla ajelin taas täydellä lastilla (koirat & pojat) treeneihin. Ossi teki Ficon kanssa. Seuraamiset meni ihan ok, välillä meinasi nenä mennä maahan kun luminen kenttä olikin outo juttu. Käännökset ja täyskäännökset oli ok. Liikkeestä istu oli ok, mutta maahanmenossa valui vaan hieman puolitiehen. Toisella kerralla meni ok. Luoksetulo vino.
Kapulan kanssa mulla meinas taas hermo palaa (onneksi oli Viivi ja Kirsi vieressä neuvomassa - kiitti tytöt). Herra syleksi jäisen (kastui suussa ja jäätyi kökkäre) kapulan jo aikaa ennen minua. Niinpä sit vaan ruvettiin leikkimään sillä, eikä sit enää ollukaan ongelmaa. Luovutuskin hieno, vaikkakin seisten. Eli nyt vaan seuraavilla kerroilla leikkien kapulan kanssa.
Otin lyhyen paikallaolonkin Ficon tehdessä. Ossi pysyi todella upeasti kylmässä ja lumisessa maassa. No problem!!!

Ossi autoon ja Aki esiin. Aki vaan taas hiimaili ja tervehti tyttöjä. Sitten tehtiin muutamia istu-maahan-istu-maahan sarjoja kädellä näyttäen ja muutamia pelkästään komennolla. Kyllä se poika oppii kans nopeasti...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino