Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Ensilumi

No niin, nyt se satoi. Tämän talven ensilumi, joka on samalla Akillekin ihka ensimmäinen valkoinen ja kylmä elementti. Vaan kaveri ei ollut moksiskaan. Lähinnä nautti siitä, kun pisteli satanen lasissa ympäri pihaa ja haukkoi lunta suuhunsa minkä ehti. Williä menoa :) Tosin sisälle tullessaan oli hieman hämillään tassuihin kertyneistä lumipaakuista. Kävelikin hassusti kun ei tainnut oikein hokasta mistä oli kyse.
Ja herra alkaa oppia talon tavoille. Katselin tuossa äsken telkkua sohvalla ja minulla on tapana nostaa jalat sohvalle ja rönöttää kyljelläni (olipahan selostus - millaisessakohan asennossa kuvittelette tuon perusteella minun siinä olevan???)... Aki otti vauhtia, pomppasi sohvalle ja käpertyi jalkojeni taakse nukkumaan. Siinä se sitten veteli sikeitä... Ossi vähän mulkaisi pentua, kun huomasi sen olevan vakiopaikallaan (Ossi nukkuu aika usein jaloissani niin sohvalla kuin sängyssäkin) muttei sitten sanonut mitään vaan meni itse uuninkupeeseen nukkumaan. Saapa nähdä tuleeko Ossi enää sänkyyn sitten kun Aki aikanaan sinne pääsee hyppäämään...?

Emäntä on ollut tällä viikolla vähän "eksyksissä" kun ei olekaan tottistreenejä ollut entiseen malliin. No, kummasti sitä vaan tilalle löytyy kaikennäköistä vaatekutsua, Tupperwareja yms... Vaan jospa sitä ensi viikolla sinne tottiskentällekin taas suuntaisi ja katsellaan nyt miten tuo lumitilanne kehkeytyy, kun tarkoitus oli painella jäljelle sunnuntaina.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino