Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 28. elokuuta 2008

Eksyksissä...?

Ainakin isäntä... Treenit alkoi siis "hyvin", kun puhelin soi ja mies kyseli että missä ne kaikki on...? Voi anna mun kaikki kestää. Eilen viimeks oli puhe, että treenit paikassa X ja paikannimestä käytiin vielä vääntöä... Ja tänään ei herra muista minne piti mennä, vaan oli siellä normaalissa paikassa. Eikun puhelu Kirsille et oottakaa nyt se dementikkokin vielä mukaan ;D

Mutta treenit. Selostus on taas valtaisa ;D "Annen jälki noin 300 m. 2 tien ylitystä. 3/6 keppiä löytyi. Välillä nenä ylhäällä mut lopussa paransi. Ens kerralla kepeille merkit." Jep jep. Sen verran tarkennusta suullisesti, että Tero epäili rinteessä olevan kylmemmän ilman (ilma siis kylmeni illan mittaan) haittaavan jälkeä, sillä sanoi Ossin menneen välillä nenä todella korkealla, kun se normaalisti on maata myöden... Siis keppejä lukuunottamatta oli kuitenkin mennyt ihan hyvin.

Itse poistin Ossin kotisivuilta sen tapahtumakalenterin... Jos kerran kuussa oli merkintä, niin ehkei kannata. Laitetaan takaisin sitten jos tarvetta ilmaantuu.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino