Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 26. elokuuta 2008

Tottistiistai

Tiistain treenit alkoi "lahjomalla" ryhmä haavojen desinfiointiainepulloilla... Pitkä juttu, mutta kuljetusvahingon takia niitä oli kertynyt HIEMAN yli oman tarpeen... No, mutta asiaan. Selman vielä suorittaessa treeniään menin Ossin kanssa odottelemaan vuoroamme kävelytien viereen. Siinä sitten ihmettelimme pyöräilijöitä, lenkkeilijöitä, rullaluistelijoita jne... Tosin yhtään vierasta treenikoiraa ei vastaan sattunut.

Seuraamisella aloitettiin. Ja täytyy kyllä myöntää itsekin, että se on parantunut ihan sikana!!! Etenkin kulmissa ja täyskäännöksissä Ossi on tosi terävänä. On tainnu mennä jakeluun et palkka tulee kulman jälkeen. Myös rytminvaihdokset meni hyvin. Liikkeestä maahan... Äänensävyllä on merkitystä! Kun se on oikea niin koira lysähtää maahan heti, mutta ellei se osu kohdalleen, niin hiimailee muutaman askeleen ja jää seisomaan... Mutta ihan ok se nyt kuitenkin meni. Liikkestä istu vähän sama juttu, käsky ei sitten saa olla liian matala... Muuten painuu maahan. Voi apua ja kokeessa varmasti sössin kun jännittää.

Paikallaolo on ehken nyt se ongelmallisin (tällä hetkellä). Ei millään malttaisi pysyä. Tänäänkin kun Rekoa kutsuttiin, niin Ossi pomppasi ylös ja lähti kävelemään. Vaipui tosin heti maahan kun vaan käännyin - ei tarvinnut edes käskyä. Sit se tuntui piipittävän siellä selän takana koko ajan ja seurasi kaula pitkällä Rekoa yms... Todella malttamaton. Pelottaa jo, että kestääkö kokeessa ollenkaan.
Kotona odotti isäntä vielä lenkkivalmiudessa kellon ollessa hieman yli yhdeksän illalla... Ja niin vaan pojat paineli vielä lenkille! Äitiä väsyttää jo ajatuskin ja kun on niin pimeäkin!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino