Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 11. elokuuta 2008

Uitettukoira...

... ja hieman agilityäkin. Olin kyllä jo ihan varma, että joudun treenaamaan yksin, sillä keli oli todella harmaa. Lapset olivat mukanani ja söivät tuttuun tapaa iltapalaa paikan päällä. Ja iloiseksi yllätykseksi Mirja & Jero kurvasivat paikalle ja näin saatiin kontaktiakin kentälle.
Oheinen rata pistettiin pystyyn ihan omasta päästä ja kuinka ollakaan, kun kaivettiin koirat autosta alkoi vettä tulla sellaisella "kevyellä" otteella... Eipä siis aikaakaan kun olin kalsareita myöden märkä. Ossiahan se ei haitannut, olisi lisäksi halunnut vielä makoilla kuralätäkössä....
Tässä siis radastamme se ensimmäinen versio. Lisäksi pyörittelin tuota monella muullakin tavalla, ohitellen esteitä (houkutuksien vastustaminen ja oma ohjaus pääroolissa), muutaman vaikean kulman kepeille otin (ja otimme siis useampaan kertaan ennen onnistumista...), putkeen lähetyksiä jne... Oli hyvä ja tehokas treeni ja sateesta huolimatta jaksoimme melkein tunnin riuhtoa. Toivottavasti keskiviikkona pääsemme mölliageihin ja saamme kisamaisen treenin ennen lauantaita...


Viikonloppuna olimme vierailulla ukilla sekä juhlistamassa veljeni häitä. Perjantaina Ossi oli ihan onnessaan ukilla kun sai taas leikkiä Julle-pojan kanssa. Niillä kyllä leikki sujuu hienosti ilmaan mitään kähinöitä.
Lauantaina Ossi joutuikin sitten istuksimaan häkissään melkolailla, kun sitä ei todellakaan voinut juhlapaikassa päästää irti, vaikka ne maalla olivatkin... Olisi ehken ollut kakut sun muut pöydiltä syötynä, vieraiden vaatteet kurassa jne... Ossi kyllä osasi ottaa häkissä oleilun rauhassa ja ilon irti sieltä päästessään. Vetivät sellaista rallia talon Iita koiran kanssa, että oksat pois... Siinä karisi kyllä kaikki jäykkyys jäsenistä. Kerran piti Kristianin kanssa räsähtää, mutta sitten leikki sen ison mustankin kanssa sujui. Ja meidän heppahullu koira... Pulleana poikana tuli aina aidan viereen niitä katsomaan, hetken tuijotus ja sitten kauhea haukunta ja pakittelu paikalta ;D Pikkasen nauratti seurata sitä touhua. Kissoista toinen sai olla rauhassa mutta liekö toinen ollut väärän värinen, sillä se sai melkoiset kyydit Ossin lähdettyä kissajahtiin...? Mutta juhlissa oli hauskaa ihmisten lisäksi myös Ossilla. Voisi sanoa että hieman erilainen viikonloppu.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino