Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 25. elokuuta 2008

Kerro se kuvin


Pitkästä aikaa lähdimme tapaamaan Annea & Indya, Kirsiä & Metteä, Pabloa ja Elsaa. Menimme Utraan metsälenkille ja koirat nauttivat täysin siemauksin vapaana kirmailusta. Kerran piti Ossin ja Indyn koettaa toistensa nahkaa, kun polku kävi ilmeisesti liian kapeaksi herroille ;) Mutta loppureissu sujuikin sitten ihan mallikkaasti, eikä tuossakaan rytäkässä tullut reikiä nahkaan, tai ainakaan en ole löytänyt -mites Anne? Löytyikö? Vaan pojat on poikia - etenkin kun ikää on saman verran. Matkalla löytyi tällainen kutsuva sammalikko mihin piti koirat potrettiin asetella. Sitten Kirsi tarjosi meille kahvit ja kakkua metsän siimeksessä Elsan valioitumisen kunniaksi. Ja hyvää oli. Kiitos Kirsi ja onnea vielä kerran. Ossi löysi myös tällaisen ihanan, viileän hiekkakuopan mihin tietenkin piti kaivautua viilentelemään...


Tänään onkin ollut paljon aktiviteettia. Ja kameraan kertyi vaatimattomat 331 kuvaa -huh- (vaan ihan kaikki ei onneksi ollu meistä, vaan koko tottisryhmästämme räpsittiin treenikuvia...) Ja arvatkaa vaan, että niistä on vaikea valita parhaat... Vaan muutama kuva sunnuntaistamme olkaa hyvät. Eli noin 2,5 tunnin metsälenkin jälkeen painelimme suoraan tottiskentälle. Olipahan taas "pahin" virta saatu pois.


Tänään Ossi meni ensin paikallaoloon, joka sujui ihan mallikkaasti. Noh, kerran nousi kun Rekolle heitetty kapula oli vaan niin kutsuva... Muttei sännännyt minnekään ja komennosta takaisin maahan.


Kun paikallaolosta vapautettiin iski koiralle ilmeisesti halipula ;)


Seuraamisessa ja perusasennossa oli havaittavissa KONTAKTIA!!! Jes!

Ja sitten ehdottomasti suosikkikuvani!!! Ette ikinä arvaa mikä liike!!! Sanoinkin et tuomari varmaan kuolee nauruun kun näkee luoksetulon jälkeen komennon viereen... Ossi nimittäin tekee sen juuri näin... Hyppää ilmaan, kääntyy siellä ja laskeutuu ihan about oikeaan kohtaan ja asentoon. Kertokaa joku, tekeekö muidenkin koirat tämän näin kuten Ossi kuvassa tässä alla...


Ja sitten nouto: lähtee kuin tykin suusta komennolla "hae"...


Tänään siis teimme melko pitkät pätkät seuraamista remmissä ja ilman. Meni oikein hyvin. Muutaman kerran meni nenä maahan, mutta kontaktia oli nyt ihan mukavasti. Täyskäännökset ja rytmin vaihdot meni myös ok. Noudossa kapula tuli käteen asti. Liikkeestä istu ja maahan ihan ok. Kerran taisi mennä maate istu käskyllä mutta muuten ihan jees. Eli oli oikein muvat treenit tänään. Tosin näinköhän se on, että aamulla ennen BH-koetta todellakin lähdettävä pitkälle lenkille... Ainakin tänään sen riekkumisen jäljiltä oli meno huomattavasti tarkempaa!


PS. Ja juttu on muodossa "tänään" koska kirjoitin sen eilen sunnuntaina, mutten yhteyksien pätkiessä saanut julkaistua sitä. Kyseessä on siis meidän eilinen päivä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino