Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 31. elokuuta 2008

Syysväsymystä(kö??)

Siis seköhän se oli tänään treeniryhmäläisiin iskenyt...? Minä hyökkäsin Kuopiosta oikein tarmokkaasti paikalle ja välillä jo näytti että treenaan yksin... Ehdimme Ossin kanssa ottaa muutaman loistavan hyppynoudon ja hieman seuraamista, kun Asta ilmestyi myös kentälle. Ossi meni sitten paikallaoloon ja kesti ihan mukavasti. Vaikka kentällä treenasi pari muutakin, vierasta koirakkoa. Ensimmäisen kerran kun jätin, jousi heti mutta pläjähti komennosta maahan eikä sitten noussut. Täytyypä muistaa tässäkin antaa riittävän topakka komento, ei liian pehmeästi. Pikkasen piipitti koko ajan, kun katseli kentälle, mutta se ääntely ei lienee kiellettyä ;D

Sitten teimme vielä kaavion mukaista seuraamista ilman remmiä, ja teimme sitä melko pitkän pätkän käännöksineen ja rytmin vaihdoksineen. Ja täytyy kyllä myöntää että tänään se sujui todella mallikkaasti! Sitten otimme muutaman tasamaanoudon. Hyvin tuo kapulan nykyään. Jos pudottaakin ennen luovutusta, niin käskystä nostaa. Tosin luovutus on vielä hieman hätäinen, joten siihen pitää keskittyä, jotta saadaan pituutta kapulan suussapitoon.

Ossi on leikkinyt ukin Julle villiksen kanssa 2 päivää ja kävi vielä äsken lenkillä Teron kanssa. On siis ollut ihan aktiivinen viikonloppu herralla. Ja voi miten mukavaa kun pari Ossin pennun uutta omistajaa oli käynyt vieraskirjaamme puumerkit laittamassa!

5 kommenttia:

Viivi, Selma ja Watti kirjoitti...

Ei ollu syysväsymystä, vaan ihan treeniväsymystä =)Meillä oli se tokoleiri ja tehtii töitä koko viikoloppu, siksi kaikki leirillä olleet jäi pois treeneistä =)
Oli muuten ihan mielettöhän hyvä kouluttuttaja ja leiri! Saatiin todella hyviä vinkkejä moneen juttuun! myös tuohon noutoon =)
Selma teki lerillä malliesimerkkinoudon ja palautuksen..jospa oma-aloitteisen hyppynoudon, kun innostui kapulasta niin paljon =)Siis Selma jonka mielestä kapula maistuu pahalta ;)

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Voi että, teillä on ollu hieno viikonloppu. Vähän harmittaa ettei me päästy leirille... Mutta ehkä seuraavan kerran sitten. Tekis mieli kyllä tokokisoihinkin kokeilemaan. ALO-liikkeet varmaan rupeis olemaan aika hyvin hallussa... ;D

Viivi, Selma ja Watti kirjoitti...

no mut tietenkin työ lähette kilpailemaan Tokossa, jos mekin mennään..kyhätään jostakin tokoryhmä kasaana ja aletaan treenamaan niitäkin liikkeitä =) siis ryhmähän meillä jo on, joten uudet liikkeet vaan kehiin =)
ja oli oikeesti ihan mielettömän hyvä viikonloppu! Saadaan sieltä juttuja meijän pk:n ryhmäänkin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta pennusta!!!! Tosi suloiselta näytti tuo teijän Akilles. Kohta teillä kuuluu töps, töps, töps kun pentu kipittelee paikasta toiseen ;) Nii ja Ossille tsemppiä uuden riiviön kanssa! Ootteko tulossa Lappeenrannan agikisoihin syyskuun lopussa? Olis kiva taas tavata!

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Kiitos kiitos. Kuumeisesti odotellaan söpöläistä kotiin jo. Valitettavasti ei päästä Lappeenrannan kisoihin kun on yhdet juhlat joihin pitää mennä... Olis kyllä ollu kiva tavata, mutta katsellaan seuraavat kisat sillä suunnalla sitten kenties. Ja BH kokeeseen tullaan sinne Imatralle sit lokakuussa....


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino