Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 7. elokuuta 2008

Torstai & jälki

Tän päivän treenistä ei sitten kovin kummoista selostusta saatu... Vihkossa seuraava: "250 m jälki taimikkoryteikössä. Hyvin seurasi jälkeä, mutta 3 keppiä jäi metsään." Että silleen, en myöskään saanut sepustusta mikä meni pieleen...? Jotain vaan ryteiköstä ja silleen - siis kai se sitten haittasi tänään Ossin työskentelyä.

Poikien treenatessa mamma pesi auton juhlakuntoon (ja varkilla sataa huomenna, niin että työni valuu hukkaan), pakkasi laukut ja sitten ollaankin valmiita hääjuhliin lähtijöitä... Mennään majailemaan ukille Kuopioon joten Ossista tulee "citykoira" pariksi päiväksi. Ja sunnuntaina sitten palataan pennun tuoksuisina kotiin. Saa nähdä ehditäänkö treeneihin vai ollaanko liian lumoutuneita pennuista ja unohdutaan niitä katselemaan... On mutten tosi ihanaa päästä vihdoin katsomaan, lapsetkin on ihan tosi innoissaan. Ossin toisella tyttöystävällä Irmalla on noin 3 viikon päästä laskettuaika. Joten jännityksellä odotellaan minkä näköistä natiaista sieltä putkahtaa... Harmi vaan että ne pentuset on niin kaukana ettei ihan asioikseen viitsi sinne lähteä katsomaan.

Muoks. 11.8.
Vaan on se hyvä kun Viivin ja Selman blogista voi lukea meidän treenikuulumiset... Sieltä onkin lainattu seuraava kuvaus (ihan omin luvin lainasin, Kiitos Viivi): "Minä tein Ossin jäljen, joka ei ihan onnistunut suunnitelman mukaan mutta jälki kuitenkin. Ryteikkö oli niin tiheää taimikkoa ja hakkuualuetta ettei suoraan käveleminen onnistunut mitenkään. Janan tekeminen oli hankalaa kun tiheikössä ei ollut oikein "vapaata" kaistaletta tarjolla Pari kertaa meinasin olla nenällään, eikä suuntavaisto ollut ihan kondiksessa. Nooh haastatta Ossille. Kun Tero lähetti Ossin jäljelle ensimminen kommentii oli "miten tuosta pääsee läpi"..heh. Ossi kyllä jäljesti hyvin vaikka kolme keppiä nousi. Hyvää työskentelyä ja hienosti se veti ryteikköjen ja tiheikön läpi. Ei paljon haitannut vaikka joutui hyppimään kasojen yli. Terolla taisi olla suurempi tekeminen kestää sen perässä..ja minulla kestää kaksikon perässä kaatumatta"

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino