Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 18. elokuuta 2008

Mielimaassa-treeni

Lähdin aiemmin saamieni uutisten takia treeneihin todella mieli maassa ja miettien tuleeko paikalle ketään (Piia on ollut lisäkseni yksi aktiivisimmista kävijöistä)... Vaikka ryhmässämme treenaa toki muitakin, niin tämä ydinporukka on vaan tullut niin tutuksi ja turvalliseksi tässä treenien myötä kun ollaan yhdessä eteenpäin tahkottu alkeiskurssilta asti. En mä osaa olla ilman, kun ollaan tuettu ja neuvottu toisiamme pitkin matkaa... Nyyh...

Keli oli todella hautova ja ukkonenkin jyrähteli. Onneksi heitti niskaamme treenien aikana vain pari pisaraa. Paikalle saapui toinenkin koirakko, joten rakensimme seuraavan radan:

Muurin (nro 9) paikalle laitettiin keinu, että edes joku kontakti kentälle saatiin. Ensin mentiin numeroinnin mukaan. Ei oikeastaan mitään ihmeitä mainittavana, muutamia rimoja roiski mennessään alas. Tosin ne olikin kaikkein korkeimmalla. Aika perushyvää suoritusta. Toinen treeni vedettiin punaisen viivan mukaan, alkaen kolmiosta. Samoin, ihan hyvin sujui. Pariin kertaan menin kummankin radan ja sitten joutui luovuttamaan, kun oli niin nihkeää ja tuskaista. Housut liimaantui kiinni ja hiki virtasi. Päätimme siis kasata esteet konttiin ja lähteä kotia suihkuun.

Kotona päätin vielä käyttää hyväkseni taskussa olevat lihapullan jämät. Vedettiin BH-koekaavio pihassa. Ei nyt ihan niin pitkin välein, mutta kaikki rytmit ja käännökset yms. Meni ihan yllättävän hyvin. Oli ilmeisesti saanut juosta kentällä pahimmat energiat pois ja malttoi keskittyä. Ennen koetta siis pyöräilemään...??? Vain liikkestä istu piti komentaa pariin kertaan, kun jäi seisomaan. Äänensävyä täytyisi muistaa vahtia tätä komentoa antaessa.

Ja nyt ainakin ukkostaa sitten jo ihan tosissaan. Kai sitä pitää laittaa kone kiinni ja painua pehkuihin...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino