Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 11. syyskuuta 2008

Aki kotiutui

Tänään koitti vihdoin se päivä, kun saimme lapsosen kotiin. Starttasin kotimatkalle Kuopiosta Aki kainalossa. Herra aloitti itkun melko pian auton lähdettyä liikkeelle. Olin varautunut kuuntelemaan sitä koko kotimatkan, mutta nuori herra jaksoi sitä ehkä noin 5 minuuttia (aina Kallansilloille asti) ja sitte pisti pään tyynyyn ja nukkui kotiin asti. Kotona Ossi vastaanotti tulokkaan lennokkaasti (ei tainnut ensin edes huomata jäkikasvua...) ja Aki paineli kiljuen karkuun vaikkei Ossi ollut lähelläkään ;D
Aki suhtautui poikiin hyvin, paineli suoraan niiden jalkoihin ja teki tuttavuutta. Eemeli kävi monta kertaa Akin kanssa ulkona ja niitten leikki sujui oikein mainiosti. Aki on todella reipas ulkona. Sisällä Akia hieman pelottaa, kovin varovaisesti tutkailee paikkoja. Illan edetessä jo reippaammin. Ruokakin maistui lopulta. Katsellaan miten ensimmäinen yö sitten sujuu. Juuri tällä hetkellä ainakin meillä on erittäin väsynyt pikkuinen Aki, jonka päivä on ollut täynnä suuria mullistuksia!
Mutta pentuhössötyksen takia jäi siis tämän päivän treeni Ossilta väliin. Leikille Teron kanssa kuitenkin pääsi.
Ja olipa ilmeisesti sitten se naapurin päälle tullut bortsu saanut reiän Ossin korvaan :( kun sellaisen rahkan korvasta löysin. Ossi ei myöskään anna sitä tutkia kunnolla. Mutta huomenna kurkkaan päivän valjetessa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea paljon pennun kotiutumisesta!

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Kiitos kiitos. Melkoista haipakkaahan tämä elo taas on ;)


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino