Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

lauantai 27. syyskuuta 2008

Jälkilauantai

Minä raahasin itseni aamulla töihin ja Tero vei pojat hoitoon ja pääsi näin koirien kanssa jälkitreeneihin. Ossin jäljestä seuraava merkintä "about 300 m jälki. 1 h vanha. 6 keppiä joista 5 löytyi. 1 ei löytynyt vaikka monesti nuuskittiin edestakaisin. Jana, kulmat, hakkuuaukea ym. ok. Esineruudussa ensimmäinen löytyi nopeasti ja toista etsittiin pitkään, mutta löytyi. Into kova."

Akillekin oli ollut tarkoitus vetää ensimmäinen jälki, mutta aika mokoma oli loppunut kesken, lapsenvahdille oli luvattu hakea pojat puoliltapäivin. Kamera kuitenkin oli treeneissä mukana ja Virve ainakin oli saanut räplätä kameraa - kuvien lukumäärän perusteella *hih*. Illalla on vielä tottikset ja huomenna poikkeuksellisesti ilmeisesti vapaapäivä treeneistä kun osa ryhmästä menee tutustumaan agilityn saloihin...

Ai niin. Akikin on nyt virallisesti Ossin poika. Nyt oli ilmestynyt pentue koiranettiin ja näin voisin uskoa, että rekkarit ehtivät kotiin ennen ensimmäistä rokotusta. Olin jo hieman huolissani, et jos siellä rekisteröinnissä kauhea ruuhka niin ehtiiköhän. Ja aika jännä, Ossin tiedoissa näkyy 2 pentuetta, mutta toisen pentueen tietoja ei näy vielä. Mitenköhän tää on mahdollista???

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino