Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 16. syyskuuta 2008

Dementiaa...

Siis ei toki minulla, vaan pyytää hän anteeksi dementiasta kärsivän ;D miehensä puolesta (ja jos jollain on ylimääräisiä lääkkeitä siihen, niin voi toimittaa mulle) kun jäi se vauva saamatta sinne treeneihin. Paikalla olleet tietänevät mistä olikaan kyse, ja edelleen voisin vaihtaa ukkoa pariksi viikoksi jos kellä on joutilasta miestä... No niin, vitsi vitsinä ja sitten asiaan.

Ossi siis istuskeli päivän apteekin takapihalla ja töiden jälkeen ajettiin suoraan treeneihin. Tänään olimme Nityan parina ja Ossi teki ensin hyppynoudon ja oi miten hienosti kapulan luovutus vaikkei ole taas hetkeen tehty sitä. Sitten menimme kisa A:lle ja hitsi että se on jyrkkä. Meinasi tulla Ossille hätä kun ei ihan niin vaan päässytkään. Kiersi estettä ja ihmetteli. Otti vauhtia ja löikin jarrut päälle juuri ennen estettä yms. Pikkaisen jo nauratti herran kiemurat. Mutta olisittepa nähneet millainen imukuppiasento sillä oli kun lopulta pääsi kuin pääsikin ylös. Oikeesti kaikki tassut ihan levällään, mutta niin vaan hienosti meni yli! Sitten seuraamista ja henkilöryhmä. Hyvin meni. Jääviä - ja taas oli istumisessa hieman viivettä eikä tahtonut jäädä suorille jaloille vaan laskeutui hieman, ihan kuin olisi ollut melkein menossa maahan. Mutta saatiin ihan hyviäkin toistoja kun vaan käsky tulee riittävän korkealla äänellä. Maahanmenot melko ok samoin luoksetulo.
Paikallaolo oli hyvä tänään. Kotona Ossi pääsi vielä lenkille iskän kanssa.

Ja voi miten kiva on ollut kuulla Ossin pentusista ja sopeutumisista uusiin koteihin! Ihanaa että kaikilla on alku mennyt hienosti. Kiitos vaan kaikille kuulumisia laitelleille!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino