Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 4. syyskuuta 2008

Jälki vaan pitenee...

Ja yö tummenee. Mietin jo kotona, että onpas pimeää ja kun isäntä tuli koiran kanssa metsästä tuumaili sekin, että kun ei oikein meinaa enää nähdä... Päiväkirjassa seuraavaa: "Pisin jälki ikinä. 6 merkattua keppiä, joista 5 löytyi. Yhtä ei huomannu vaikka edestakaisin kuljettiin. Hyvin ajoi ja jaksoi. Kulmat hyvin, joista 1 terävä. Esineruudussa 2 valmiiksi vietyä, joista toisen pudotti löytymisen jälkeen ja toisen toi käteen. Pudotettukin tuli sitten perille."Eli päättelin että oli ihan onnistunut treeni. Ja isäntä jopa ehti ajoissa ja oikeaan paikkaan ;D tällä kertaa.

Olen tässä miettinyt, että joko vetäisin Ossin turkin alas vai vieläkö pihtailisi hieman syksymmälle kun alkaa "kunnon" kurakelit. Toisaalta koirakin jo puuskuttaa eikä tule enää viekkuun nukkumaan, joten silläkin jo hieman lämmin. Kun vaan aikaa olisi niin voisihan tuon jo kyniä.
Tänään sain lainaan boxin pennun hakua varten. Nyt siis alkaisi olla kaikki kohdillaan, kun saatiin porttikin jo perille. Saadaan pojat tarvittaessa erilleen :) Mutta viikko vielä...

2 kommenttia:

Viivi, Selma ja Watti kirjoitti...

Heh..mie tein Ossille ihan superpitkän jäljen..ehkä se oli ainakin sen 700m- 800 m pitkä kuitenkin vaikka väitin et on vaan puolikilsaa..=)Meni ehkä vähän askelet sekaisin..Mut Ossi jäljesti hienosti ja jaksoi hyvin loppuun asti, oliko kotona väsyny? =)

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Mutta hyvähän se vaan on välillä vähän pidempääkin harjoitella... Ossi on kyllä niin ADHD etten mä ainakaan huomannut sen illalla olevan mitenkään normaalia väsyneempi...?? Nukkumaan se kyl menee ruoan jälkeen joka kerta kun tulee metsästä, joten ei voi oikein sanoa.


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino