Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

lauantai 27. syyskuuta 2008

ALO-tottista

Teholauantain päätti tottistreenit. Menimme kentälle jossa ei ole treenattu ja otettiin toko alo-luokan liikkeet. Ossi purppasi Ficolle autosta tullessaan, mutta huomasi että sai eilen kuritusta... Tarpeeksi kun korotti ääntään mateli melko matalana... Mutta tänään oli yhtä hilpeää menoa Selmalla joka esitti samat temput Incalle. Kylläpä meillä olikin lupaava alku treeneille.

Mutta ensin siis luoksepäästävyys. Kirsin mies sattui olemaan mukana ja joutui siis uhriksi tähän vaaralliseen tehtävään :D Ja Ossin suorituksesta vähennetään heti tässä kohdassa pisteitä, eihän se nyt malta paikoillaan kun joku tulee moikkaamaan, syliin pitäis päästä...
Ryhmäpaikallaolo oli hieno. Rekon ja Selman välissä niin nätisti, vaikka Selma lähti iloisesti juoksemaan mamman luo.

Tässä vaiheessa tuli KIngi häiriöksi kentän reunalle. Saatiin koira joka ei ole Ossille niin tuttu ja ihan mukavasti meni. Vähän piti Kingiä kohti välillä tuijotella... Liikkeet meni ihan mukavasti, mitä nyt perusasento on vino ja sitten omistaja mokaili kun piti vaihtaa juoksusta normaaliin kävelyyn, niin meikä veti hidasta kunten BH:ssa ;D Jäi hienosti seisomaan, maahankin meni mutta parilla käskyllä. Mutta kaikkein hienoin oli hyppy. Tehtiin se 2 kertaa ja jälkimmäinen oli melko täydellinen suoritus - siihen nähden et torstaina tehtiin ekaa kertaa tokon hyppy, jossa pitää jäädä hypyn taakse seisomaan. Joten näillä treeneillä mölleilemään - huh huh!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino