Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 2. syyskuuta 2008

Väenpaljoutta kentällä

On sitten vissiin syksyn uudet treeniryhmät pyörähtäneet käyntiin... Sakkia oli kentällä niin paljon, että hyvä jos autolle löysi parkkitilaa. Olin ehkä enemmän kuin hiukan yllättynyt.
Ossi treenasi tänään Selman parina mennen ensin paikallaoloon. Ja voi ei, taas parin askeleen jälkeen nousi. Mutta yllättävän hyvin sitten pysyi (tosin itse en juuri uskaltanut selin olla...), vaikka sitä häiriötä oli ihan sairaan paljon kentällä. Oli toisia koiria, juoksevia lapsia (omat ja vieraat...) yms... Mutta harmittaa vaan kun on ruvennut nousemaan. Mietin jo että pitäisikö ottaa uusi käsky ja aloittaa liike "uudelleen". Tytötkin havaitsivat, että kannattaisi treenata ilman sitruunapantaa. Joo, olette ihan oikeassa (ja sori jos vastaus kentällä tuli jotenkin kärkkäästi tms... itsellä vähän särähti korvassa, ei ollu tarkoitus!!!) ja sunnuntaina olimmekin jo ilman sitä. Tarkoitus oli olla myös tänään, mutta niitä häiriöitä oli ihan liikaa. Pelkään sen ampuvan jonkun perään, jos liian liki tulee. Yllättävää kyllä, mutta yllättävän moni tuppaa sen vieraan koiran kanssa turhan lähelle... Mutta paikallaolosta antaisin arvosanan 7+.

Sitten seuraamista remmissä ja ilman (ja ilman sitruunapantaa). Meni tosi buenosti kaiken kaikkiaan ja kulmat ja täyskäännökset myös. Kapulan noutoa, ihan jees. Mutta sitten Anne sanoi et istuisiko se luovuttaessa. Lopputulos oli se, että Ossihan istui mutta sylkäisi aina ensin kapulan pois. Muutama sitkeä yritys ja JEEEEEE pari onnistunutta suoritusta. Ja saipa Ossi melkoiset kehut. Kotipihassa se toimi jo kuin olisi osannut tempun kauankin. Tosin pitää vielä kapulaa tuodessa sanoa hiljaa "istu" mutta nopeasti se taas hiffasi.
Sitten vielä A:n ylitystä. Ja voi miten huomaa, että se on tottunut agissa että juoksen mukana kun hän kiipeää. Nyt kun annoin käskyn lähti hyvin, mutta kääntyi A:n päällä ympäri ja tuli takaisin, et kun sä mamma et nyt tullukaan... No kyllä se menee yli ja uskoisin, et kun kapulaa viskaa yli niin no problem. Hyvä tästä tulee - joku vuosi. Ja just totesin, et näinköhän me sunnuntaina kisojen päälle enää jaksetaan kentälle ilmestyä. Katsellaan.

2 kommenttia:

Viivi, Selma ja Watti kirjoitti...

Tietenkin tulette sunnuntaina =)
Ossissa ei virta lopu koskaan =)

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Ossista ei lopu joo, mutta omistaja onkin toinen juttu! :D


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino