Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 25. syyskuuta 2008

Torstain tehot

Se on taas loppuviikko siis käsillä... Meillä oli tänään treeni kello 18 eteenpäin ;) Minä ja Virve saavuttiin vasta kasin jälkeen, kun muut jo olivat kotosalla lämmittelemässä. Siis kai se on talvi tulossa kun lämmintä oli jotain 2 astetta. Meikän tarttis kalsarit ettiä kaapista.

Ossi kävi illalla lenkillä Teron kanssa ja sen jälkeen me ajettiin kaupunkiin treenailemaan. Kentällä oli agiporukka jolta pyydettiin lupa ottaa tokohyppyjä siinä vieressä. Ensin otettiin "ryhmä"paikallaolo (Selma & Ossi) ja tänään oli kummallakin koiralla outo päivä. Noustiin ja hiimailtiin, venyteltiin ja vanuteltiin useaan kertaan. Kaula pitkällä agikentälle menossa yms pientä kivaa.
Liikkeistä otin vaan seuraamista ja liikkeestä seiso. Sujuu hienosti, hieman käsimerkillä auttaen pysähtymisvaiheessa. Sitten toko alo-luokan hyppyä. Yli menee käsimerkin avulla (eli kaksoiskäsky), hyvin kääntyy estettä kohti mutta seiso komennolla istuu maahan. Muutama hyvä suoritus saatiin. Ihan tyytyväinen olen, sillä ekaa kertaa tehtiin tätä liikettä. Mukava tehotreeni vain parilla liikkeellä.

Kotona on kauhea nujuaminen Akin kanssa koko ajan. Ossi makaa selällään, Aki päällä, ähinää, puhinaa ja murinaa. Hienosti kuitenkin sujuu ja pentu saa hakea luunkin Ossilta eikä tuumaa mitään, korkeintaan perään lähtee katsomaan jos saisi napattua takaisin.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino