Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 22. syyskuuta 2008

Voi himputti

Olispa mulla Mikkelissä sama koira kuin tänään!!! Päästäis varmaan kerralla kolmosiin ;D Otimme tänään Ossin kanssa laatuaikaa kaksin ja jätimme Akin kotiin treeniin lähtiessämme. Rata osoittautui luultua haastavammaksi ja silti koira toimi kuin unelma. Mä oon niin tyytyväinen. Kuunteli, keskittyi, otti kontaktit... Kepit oli melko haastavassa kulmassa, joten niiden aloittaminen meni pari kertaa väärästä välistä. Jokunen rimakin tulla rämpsähti alas.
Mutta oikeesti. Ajattelin ettei ikinä onnistu 2 hypyltä kolmoselle meno, mutta MITÄ??? Ei siinä ollutkaan yhtään mitään ongelmaa, ei edes yrittänyt putkeen. Muutama muukin etukäteen ajattelemani kompastuskivi sujui täysin ongelmitta. JES! Oli oikein onnistunut treeni (etenkin eilisen täysin fiaskotottiksen jälkeen tuntui hyvälle). Mutta milläpä tämä saataisiin siirrettyä Mikkeliin...?

Viivi on vähän houkutellu ensi viikon möllitokoon... Saapa nähdä. Voishan sitä piruuttaan käydä koklaamassa vaikkei seiso, tai sitä toko-hyppyä ole treenattukaan. Ehkä huomenna olisi hyvä päivä aloittaa???

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino