Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 26. tammikuuta 2009

Paluu arkeen

Niinhän se vaan on, että kaikki hyvä loppuu aikanaan ja arki iskee päälle. Loma on siis ohi ja paluu agitreeneihin tehty ;D Tänään meni oikeastaan ihan hyvin. Olisin kyllä kuvitellut, että Ossilla olisi turhankin paljon virtaa eikä mikään toimi, mutta jälleen koira yllätti omistajansa. Huuteli kyllä laidalta rataa rakennettaessa, mutta kun starttihetki koitti makasi nätisti odottamassa lupaa. Ja todella kauniisti mentiin aina keinulle ja otettiin sen kontakti... Sitten olikin jo niin kiire, että mentiin väärälle hypylle - juu juuri sille hypylle mikä oli suoraan linjalla... Eikun uusiksi. Tämä kohta olikin otettava pariin kertaan, ennenkö sujui. Vauhtisuora pöydälle sujui ja IHME KYLLÄ, Ossi pysähtyi pöydälle eikä liidellyt kipinät sinkoillen sen yli.
Loppu sujuikin ihan ok. Vähän oli lopussa kiire ja muutama rima tipahti (tai oikeastaan se oli aina se yksi ja sama rima). Tehtiin tämä treeni muutaman kerran. Ja sittenpä Ossi pääsikin autoon.


Aki tuli jälleen vuorostaan tutkailemaan agiliitoa (ja syömään sitä hevosen p***kaa. Onko se vaan niin, että tasapainon on säilyttävä kun Ossi ei sitä syö.... Vai???)
Herran taas etutassuilla huiskutteli kaikille, mutta malttoi tehdä muutaman istu ja maahan-komennonkin. Reippaasti juoksi U:na olleen putken läpi monta kertaa ja muutama hyppy otettiin. Hieman jäi katselemaan arkana kun rima kolahti alas, mutta hyppäsi sitten aina kuitenkin uudelleen. Reippaasti meni. Vielä kun muistaisi mitä seuraavaksi voisi ruveta opettelemaan. Mamman tarttee vissiin kaivella joku opus esiin...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino