Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Torstaitottis

Poikkeuksellisesti treenattiin eilen (ja päivitys vastat tänään, kun linjat oli illalla kaput...) tottisporukalla, kun valtaosa oli tiistaina leikkikoulussa. Joo-o koirien sellaisessa. Myö ei tietty päästy sinnekään... On tässä viimeaikoina jääny hyviä luentojakin monet väliin.

Noh, lapset lähti leikkimään vuorenvalloitusta lumikasalle ja Ossi sai kunnian suorittaa ekana. Ensin pikaiset pisiit, mikä ei selvästi riittänyt, kun keskittyminen tuntui olevan vähän niin ja näin. Seuraaminen ja käännökset ok. Henkilöryhmässä olis vaan nuuskutellu porukoita - seurasi kuitenkin jotenkin. Liikkeestä istu onnistui ekalla, mutta sitten rupesikin painumaan maahan. Tosin nyt taisi vikaolla äänensävyssä, sen huomasi itsekin. Liikkeestä maahan menee hyvin, samoin luoksetulo oli eilen hyvä. Ja voi mitkä noudot jälleen!!! Oikeesti kun ei ees olla treenattu, niin mistä se nyt on hiffannu sen... Hakee vauhdilla, istuu nätisti kapula suussa ja odottaa!!! Jes.
Pikkasen kuikuili poikien ja lumikasan perään aina välillä, alkuun etenkin, mutta lopulta malttoi ihan mukavasti keskittyäkin.

Aki kävi tutustumassa ihmisiin :) Yritettiin päästä vetämättä, mutta eipä meinannut tulla yhtään mitään. Intoa on ihan liikaa... Kerjäsi tytöiltä nakkeja ja teki muutamat istu ja maahan.
Sit myö livistettiin hieman aiemmin kokoukseen jonne Aki pääsi mukaan tutustumaan ihanaan Susu-vauvaan! Olipa ihku pikkutyttö 9 viikkoa. Meidän herra vaan oli kovin vieraanvarainen pissiessään ja kakkiessaan (??? tästä ei olla varmoja oliko Aki vai Susu, mutta epäilen ensimmäistä) sisälle. Voi riivatun kersa. Ei se kotonakaan enää tee jos ollaan kotona. Vähän noloa....

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino