Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 8. syyskuuta 2009

Patti "silmässä"

Aamulla nousimme reippaina tyttöinä ja poikina... Tosin Ossi ei varmaan olisi noussut jos olisi tiennyt... Vierailimme siis eläinlääkärimme luona, kun Ossin silmän sisäkulmaan on kasvanut parissa kolmessa viikossa patti, joka on nyt selvästi ruvennut kiusaamaan. Ja nyt se on hangattu aukikin pinnasta. Onneksi patti osoittautui hyvänlaatuiseksi fibroomaksi joka on tulehtunut. Hoidoksi antibiootti, kortisoni ja voidetta - sekä kauluri päähän. Nyt täällä siis mököttää vanhempi koira ;)
Ja ellei patti laske kolmessa viikossa, niin sitten se leikataan pois.
Onneksi muutes vein nyt Ossin lekuriin, enkä vasta vähän myöhemmin (kuten ensin ajattelin) - ehtii nääs lääkkeiden varoajat umpeutua ennen seuraavia kisoja! Oispa harmittanu jos ois jääny välistä, tässä syksyllä kun on meille sopivissa paikoissa muutenkin aika vähän.

Ensi kuun lopussa ajattelin mennä jälleen moikkaamaan lekuria (on tää, mutta pitäähän sen eläinlääkärinkin tienata...). Tarkoitus ois rokottaa molemmat pojat ja samalla reissulla katsotaan Akin silmät, polvet, lonkat ja kyynärät. Kilpparikokeet lääkäri suositteli ottamaan vasta hivenen vanhempana.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino