Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 12. marraskuuta 2010

Viikon treenit

On meillä tälläkin viikolla treenattu. Jostain syystä vaan päivitykset viivästyy... Eli ensimmäiset 2 treeniä on Ossin tiistain treeneistä (Annen tuomia jälleen). Meillä oli Ossin kanssa yllättävän hyvä päivä. Eikä herra kipuillut (viikko sitten vähän vingahteli treenin jälkeen parina päivänä) yhtään. Onneksi! Oli kiva mennä ja tehdä.

Tässä ekalla oli heti vaikkea paikka kun keinulta piti saada hypylle takaa. Ou jee, twist... Ja kun on vikkelä koira niin vaikeeta se oli. Nää kun on meille niitä uusia ja ennestää vieraita juttuja... Ja se kyllä näkyy toistojen määränä. Keinulta ja ilman :) Ja sitten ku se onnistuu niin jospa ohjaaja vielä ehtisi peruutella alta ja viedä putkelle...
Kepit ottaa tosi komeasti. Keppien jälkeisillä hypyillä oli jotain säätöä. Ossi tekee aika isoilla kurveilla ja linjat on sitten vähän mitä sattuu... Mutta selvittiin kuitenkin, vaikkei mitään maailman näteintä ollutkaan.


Toinen treeni sujui ehkä vielä himpun paremmin... Tosi kauniisti kääntyi mm. pituudelta keinulle, eikä yrittänytkään hypylle. Keppien aloituksessa taisin itse möhliä, mutta siinähän ei ole mitään uutta. Kiva treeni ja hyvällä tuulella!

Ja sitten Akin torstainen treeni. Siis tällainen ylipitkä 28 esteen kiva rata (HAPPI loppui ohjaajalta jo moneen kertaan...). Mentiin ensin kisana niin, että kuka ryhmäläisistä pääsee virheittä pisimmälle. Kaikilla kolme yritystä. Paras tulos oli 9 estettä. Akin kanssa selvittiin kolmannella yrityksellä kasin yli, mutta sitten maassa oli lehti jota herra läks nuuskuttelemaan. Lopulta mentiin koko rata, virheistä viis. Vaan olipahan kinkkisiä kohtia...

Ensin veti puomi kun putkelle piti. Ekoilla kerroilla hyppäsi putken jälkeen hypyn ihan ok, vaikka itse olin puomin toisella puolella. Sitten kohta se alkoi tökkimään ja herra juoksi aina hypyn ohi. Kepit oli yllättävän hyvät, sen ekan sössimiskerran jälkeen. Tarkkana vaan pitää olla itse niillä. Olihan tuossa vaikka mitä muutakin ja täytyy myöntää, että koko rataa mentäessä meinasi kyllä henki mennä ohjaajalta ja jalat jumittua paikoilleen. Oli raskas treeni. Mutta hauska.

Huomenna hurtat lähtevät siskolikan kyydissä mummolaviikonlopun viettoon, meidän kaksijalkaisten jatkaessa matkaa Vierumäelle ystäväperheen kera. Toivottavasti pojat osaavat lomallaan käyttäytyä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino