Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 1. syyskuuta 2011

Torsdaagen

Tänään taas tuttuun tapaan ennen treeniä hallille siivoamaan. Nyt oli Akin ryhmän siivousvuoro. Sitten treeniä. Olimme ulkokentällä ja täytyy myöntää että se alkaa olla jo melko pimeää hommaa... Toivottavasti molemmat ryhmät siirtyvät pian halliin. Siellä olisi valoa ja sateelta suojassa.
Noh, mutta treeniin. Sanna toi itseasiassa treenin joka oli Ossilla elokuun lopulla (katso 23.8.). Tosin A:n paikalla oli pituus. Ja vihreät neliöt treenissä tehtiin 7 putken jälkeen slaalomit juuri päinvastaiselta puolelta kuin mitä nuo neliöt osoittaa.
Kokeilin Akinkin kanssa alkua niin että menin kepeille, selkä lähtöön, vastaanottamaan, mutta se ei toiminut ollenkaan (minkä saattoikin arvata, mutta piti se testata). Tuli aluksi molemmat hypyt ohi ja toiselle kerralla hyppäsi ekan ennenkö tuli käteen. No sitten muutin alun ja otin 2 hypyn vierestä koiran mukaan ja leikksin keppien vasemmalle puolelle. Akilla oli tänään vauhtia ja teki tosi hyvin. Jos mitä pientä viilausta oli, niin se oli ohjaajassa joka esim ennakoi tai oli valssinsa kanssa hukassa. Mutta ne oli ihan yksittäisiä juttuja. Olin tosi tyytyväinen treeniin. Kyllä se siellä kulkee ja ihan lujaakin...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino