Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 15. marraskuuta 2012

Jälleen reenailtiin

Kuva on tällä kertaa vähä kotikutoinen, muttei nyt jaksanut... Oli miun vuoro viedä reeni Ossin ryhmään. Ensin mentiin numerot ja olin aatellu et radassa ois ollu pahojakin kohtia, mutta mitä vielä - kaikki suoriutui hienosti. Ossi se meinaa vaan ne kontaktit unohdella. Joten niitä höylättiin. Muuten sujui aika hyvin.
Toiseen treeniin (kirjaimet) heitettiin kepit keinun jälkeen. Tämäkin ok kunhan muistuteltiin niitä...mitänenytoli-kontakteja (murr)!!! Hyppyjen L-M välissä unohdin koiran haltuunoton ja ponkaisi aina oikealta puoleltani M hypyn väärin päin. Lopulta napakalla haltuunotolla sain työnnettyä vasemman kautta takaakierrolle.

Miulla oli Akikin autossa ja hyödynsin hetken Sirpan varaamaan vuoroa treenien perään. Mentiin tuo kirjainrata. Hyvin sujui takaakierrot vaikka ohjaaja oli lähes paikoillaan, hieman vain väistin alta pois. Vaikein paikka Akille tänään oli A:lta F-hypylle. Taipui ihan koko ajan hypyn väärälle puolelle vaikka miten koetti vetää ja komentaa :) Onneksi ei ihan sentäs lamaantunut toistoista vaan lopulta saatiin yksi onnistunut taivutus ja este hypättyä oikein. Mutta muutaman treenin se vaati...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino