Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Oma huki...


Tänään iski omaa koulutusvuoroa Ossin ryhmään. Ideat oli pikkaisen vähissä ja selailin blogeja... Nappasin treenimme Katin ja Pason blogista - niin, että kiitos ja kumarrus sinne suunnalle. Tää oli vissiin ollut Tuijan koulutuksesta ja vaikutti mukavalle.
Vaihdoimme 8/13 hypyn tilalle renkaan ja 6/12 tilalle muurin. Teimme siis nuo vaaleat pallot treenin. Koira lähtöön ja 2 taakse pakkovalssaamaan. Ossin kanssa tuli tuo 7 takaakierto vaikeaksi, kun se ohjaaja on vaan niiiiiin myöhässä. Mutta saatiin me se sujumaan riittävän napakalla haltuunotolla ja viemällä tarkoituksellisesti riittävän kauas esteen oikealta takaakierron lähetykseen... Putkeen irtoamisessa (nyt esim putkeen 10 mennessä) Ossilla on nykyään välillä ensin kysylyä ja pyörimistä. Tai sitten en vaan ohjaa riittävän selkeästi kun aivot taitaa mennä jo niissä vaikeissa kohdissa... Keskittymistä peliin siis - ohjaajalle.
14-15-16 hypyt olikin sitten se meidän varsinainen murheenkryyni. No 14 ok ja 15 ok mutta sitten olinkin armotta myöhässä enkä ehtinyt millään saada työnnettyä takaakierrolle seuraavalle. Ja jos keskityin vauhtiini ja spurttaamaan niin maan hirmuisesti, niin unohdin ohjata (vetää) koiraa vastakkaisella kädellä ja sehän ampu 15 hypyn ohi suoraan hypylle 16. Näitä variaatioita toisteltiin sitten kerta toisensa jälkeen, taas ja taas ja taas.... Meinasi niinku usko vähän loppua. Siinä vaiheessa kun lopulta itse uskoi, muisti pinkoa ja kunnolla keskittyi ohjaamaan, niin lopulta saatiin tämäkin kohta suoritettua. Ja tässä vaiheessa ohjaajalla oli hiki ja jaloissa hapotus. Mutta ilokseni voin todeta jälleen kontaktien sujuneen oikein mallikkaasti!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino