Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kotikisoissa

Lauantaina meillä oli omalla hallilla kolme starttia. Pitkästä aikaa saatiin myös merkintä kisakirjaan! Hyvä me!

Tuomarina oli Siimeksen Pertti. Ja ihanaa kun ratojen alut oli ihan "normaaleja" ilman, että heti kakkoshyppy kierretään takaan tms (lue, siis pelastettavissa kun Ossi-poika karkaa...)
Tää eka agirata meni iiiiiihan plörinäks. Karkasi lähdössä, tiputti kakkosriman, A:n alastulo jäi ottamatta. Kepit sentään oli nätit. Mutta kun puominkin alastulokontakti jäi niin pyöräytin herran takasin kontaktille ja otin hyllyt. Sitten suoraan maaliviivaa kohti...

B-kisa olikin hyppäri. Herrahan varasti taas. Tarkoitukseni oli ollut mennä kakkoselle niistämään, mutta koska ampaisimme matkaan aiottua nopeammin niin kiljuin vaan ykkösen ja kakkosen välissä ja sain pelastettua linjan ja koiran hypylle 2. Rata oli oikein mukava. Minä tykkäsin kovasti. Nuo omat ratapiirrokset on taas mitoiltaan mitä sattuu, mutta ideahan noissa näkyy. Ja nyt huomasin, että eihän tossa pituus ollu vaan okseri!!! Eli nro 9 piirretty väärin. Kuutoselta seiskalle oli aika kiire kääntää. Lähetys putkeen 15ja sitten olikin minulla (ja niin monella muulla) kiire hypylle 16. Jonne muuten moni hyllyttikin, kun se oli aika vaikeassa kulmassa, etenkin jos oli myöhässä... Me kuitenkin selvisimme kuin ihmeen kaupalla maaliin ja vieläpä alle ihanneajan ja NOLLAtuloksella, vaikka yksi rima kolahtikin mutta pysyi kannattimissa. WAU! Kiva oli saada pitkästäaikaa merkintä kisakirjaankin.

C-rata oli taas agirata. Jaas se lähtö, se lähtö. Kirmattiin matkaan ennen lupaa... Mutta selvittiin hienosti ja meno oli loistavaa. Kunnes jälleen se A:n alastulokontakti lipsahti ottamatta. ARGH ja murr sanon minä. Nyt niin alkaa tehokontaktitreenit. Muuten rata nääs oli virheetön ja aikakin alle ihanteen. Ärrin murrin kun ohjaajaa harmitti. Hyvää oli koiran muu työskentely, korvien kera. Tästä on hyvä jatkaa taas kohti seuraavia kisoja.

Sunnuntaina olisi ollut lisää startteja kolmosille, mutta minulla oli talkoovuoro. Ensi viikonloppuna sitten lisää kisoja :)

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino